Praktijkopleiderscafé

< Terug naar overzicht

Het MAKE Center Praktijkopleiderscafé is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal gericht op praktijkopleiders. Tijdens deze workshops bespreken wij diverse onderwerpen waar je binnen jouw rol als studentenbegeleider mee te maken krijgt.

Deze bijeenkomsten vinden elk kwartaal plaats op het MAKE Center. Begin van het nieuwe schooljaar gaan we dieper in op de inhoud van de opleiding. Later in het schooljaar wordt de examinering besproken. De onderwerpen van de andere workshops worden later bekendgemaakt.

18 april vindt er een nieuw Praktijkopleiderscafé plaats met als onderwerp ‘autisme’. Manon van der Horst en Nico Goedhart, beiden onderdeel van ons supportteam en experts op het gebied van autisme, informeren je over hoe hiermee om te gaan op de werkvloer en welke invloed dit heeft op de opleiding.

Goed om te weten: in juni behandelen we het onderwerp ‘verslaving’. Een datum voor deze workshop wordt binnenkort bekend gemaakt.

Praktische informatie

Datum en tijd

18 april 2023

De bijeenkomst start om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Catering wordt verzorgd.

Locatie

Het Praktijkopleiderscafé vindt plaats op het MAKE Center: Harmonielaan 2, 3438 EB Nieuwegein.

Kosten

Voor onze aandeelhouders zijn deze workshops gratis. Kosten voor overige deelnemers bedragen € 25,00 exclusief btw. Ook bij een no show worden deze kosten in rekening gebracht.

Aanmeldformulier Praktijkopleiderscafé

1Cursus
2Persoonlijke gegevens
3Gegevens werkgever

Altijd up-to-date zijn?
Bekijk ons cursusaanbod
Alle cursussen

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief