Praktijkopleiderscafé

< Terug naar overzicht

Het MAKE Center Praktijkopleiderscafé is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal gericht op praktijkopleiders. Tijdens deze workshops bespreken wij diverse onderwerpen waar je binnen jouw rol als studentenbegeleider mee te maken krijgt.

Deze bijeenkomsten vinden elk kwartaal plaats op het MAKE Center. Begin van het nieuwe schooljaar gaan we dieper in op de inhoud van de opleiding. Later in het schooljaar wordt de examinering besproken. De onderwerpen van de andere workshops worden later bekendgemaakt.

Op dinsdag 19 maart 2024 van 17.00 tot 20.00 uur vindt een nieuw Praktijkopleiderscafé plaats met als thema Examineren. Deze bijeenkomst wordt begeleid door onze docent Harry Post.

Datum en tijd

Dinsdag 19 maart 2024. De bijeenkomst start om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Catering wordt verzorgd (broodmaaltijd).

Locatie

Het Praktijkopleiderscafé vindt plaats op het MAKE Center: Harmonielaan 2, 3438 EB Nieuwegein.

Kosten

Voor onze aandeelhouders is deze bijeenkomst gratis. Voor overige deelnemers bedragen de kosten € 25,00. Ook bij een no show worden deze kosten in rekening gebracht (dit geldt ook voor aandeelhouders).

Aanmeldformulier Praktijkopleiderscafé

1Cursus
2Persoonlijke gegevens
3Gegevens werkgever

Altijd up-to-date zijn?
Bekijk ons cursusaanbod
Alle cursussen

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief