MAKE Center: Dé inspirerende plek voor een toekomst in de maakindustrie. Hier leer, ontwerp en creëer je.

Samenwerken en van elkaar leren

MAKE Center is dé plek in Midden-Nederland waar mbo-studenten en vakmensen in de maakindustrie samenwerken en van elkaar leren. Je leert, ontwerpt en creëert.

Binnen MAKE Center werk je o.a. met de nieuwste machines. Door te experimenteren en te doen, leer je sneller. Mensen vanuit het bedrijfsleven zijn ook vaak op het MAKE Center aanwezig waardoor wij de nauwe verbinding tussen de praktijk en de theorie kunnen maken. Zij staan graag voor je klaar om jou te vertellen over de praktijk. Maak gerust een praatje met ze. Van hen kun je leren hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. Dat is wat MAKE Center uniek maakt!

MAKE Center is een initiatief van het ROC Midden Nederland en OBM Midden Nederland om jouw vakopleiding nog beter aan te laten sluiten op de praktijk. Bij MAKE Center zetten wij ons 100% in voor de instroom, doorstroom en ontwikkeling van vakmensen in de maakindustrie. Zo zorgen wij ervoor dat je een Leven Lang kunt Ontwikkelen (LLO).

De schakel tussen jou, je werkplek en je opleiding dat zijn wij! Onze docenten, praktijkbegeleiders en onze erkende leerbedrijven zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in het vakgebied.

Wil jij leren en werken tegelijkertijd?

Volg je een opleiding bij MAKE Center, dan leer en werk je tegelijkertijd. Naast 1 of 2 studiedagen per week, ben je de overige dagen aan de slag bij een leerbedrijf. Zo doe je gelijk ervaring op in de praktijk en stomen wij je klaar om na je studie meteen aan de slag te gaan.

Heb jij nog geen leerbedrijf gevonden? Wij begeleiden je als dat nodig is bij het vinden van een interessante leerwerkplek die bij jou past. Wij inventariseren jouw wensen door met jou in gesprek te gaan. Door ons brede netwerk kennen wij veel bedrijven en de cultuur die er heerst. Zo kunnen wij jou helpen om te solliciteren bij bedrijven die aansluiten bij jouw vooropleiding én bij wie jij bent. Wij kijken met je mee tijdens het sollicitatieproces en kunnen misschien een goed woordje voor je doen. Op die manier vergroot jij je kansen om aangenomen te worden. Daarnaast adviseren wij je o.a. bij het tekenen van je contract. Zo kan je straks aan de slag bij een bedrijf dat écht bij jou past!

Benieuwd naar onze opleidingen?

Background
Meer weten over onze opleidingen?
Bekijk hier ons opleidingsaanbod

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief