Voor studenten

MAKE Center: De inspirerende plek voor een toekomst in de maakindustrie. Hier leer, ontwerp en creeer je.

 

Vakmensen in de techniek zijn harder nodig dan ooit. Het tekort aan vakmensen blijft maar groeien. Daar gaan wij samen met jou wat aan doen. MAKE Center inspireert, vernieuwt, ontwikkelt en levert het allerbeste vakmanschap.

Wat is MAKE Center?

MAKE Center is dé plek in Midden-Nederland waar mbo-studenten en vakmensen in de maakindustrie samenwerken en van elkaar leren. Wat MAKE Center uniek maakt is dat studenten hier sneller dingen leren doordat ze dit direct in de praktijk kunnen ervaren door zelf te experimenteren en te doen.

Voldoende én goed opgeleide vakmensen met de juiste kennis voor de metaalbranche. Dat is waar MAKE Center voor staat. Zonder nieuwe medewerkers staat het voortbestaan van metaalbedrijven op het spel. Door de toenemende digitalisering verandert het werk in de maakindustrie. Omdat onze docenten, praktijkbegeleiders en leerwerkbedrijven constant worden bijgeschoold, krijg je de meest actuele kennis en vaardigheden aangeleerd.

Een opleiding in de metaal?

Wil je werken met je handen en producten van metaal maken? Machines bouwen of besturen? Of wil je liever producten ontwerpen en laten maken door computergestuurde machines? Ben je creatief, zorgvuldig en heb je interesse in de techniek? Dan is de maakindustrie de sector voor jou! Je leert en werkt aan vakbekwaamheid met conventionele en nieuwe technieken, moderne machines en computergestuurde apparatuur. Er is gegarandeerd werk, nu en in de toekomst.

 

Bekijk hier het volledige opleidingsoverzicht

Ontdek het MAKE Center!

Ben je benieuwd wat het MAKE Center jou te bieden heeft? Tijdens diverse activiteiten zoals rondleidingen en online webinars voorzien wij je graag van alle informatie over het volgen van een opleiding bij MAKE Center. Bekijk de agenda welke activiteiten er op de planning staan. Wij helpen je graag!

 

Bekijk alle activiteiten
Background
Keuzestress?
- Bekijk online de open avond op 17 juni 2021
Meld je aan

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief