Voorlichtingen en open dagen

De sfeer van het MAKE Center proeven doe je het beste tijdens voorlichtingen, open dagen en informatiemarkten. Dit is erg belangrijk; is het een plek waar jouw kind zich thuis zou kunnen voelen? Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Overzicht evenementen

Rondleiding op het MAKE Center

Willen jullie het MAKE Center ontdekken? Dat kan! Wij organiseren individuele rondleidingen om jullie een zo goed mogelijk beeld van het MAKE Center te geven. Wij laten jullie graag alle mogelijkheden van ons nieuwe centrum zien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat via onderstaande button je contactgegevens achter, dan nemen wij contact met jullie op om een rondleiding in te plannen.

Vraag een rondleiding aan

Informatieavond voor ouders

Jouw rol als ouder of verzorger is van groot belang bij de studiekeuze van je zoon of dochter. Wat gaat je kind doen na de middelbare school en hoe help je hem met deze belangrijke studiekeuze? Ook als jouw kind al een mbo-diploma op zak heeft, ben je van harte welkom. De informatieavond is voor iedereen die hun kind wil helpen bij met maken van de studiekeuze. Welke informatie kan je kind allemaal raadplegen en hoever ga je in het adviseren? Tijdens deze informatieavond helpen wij je graag op weg.

Op de informatieavonden worden de volgende dingen besproken:

  • Wat is jouw rol als ouder bij de schoolkeuze van je kind
  • Hoe zit het mbo in elkaar? Wat zijn de verschillen met het vmbo
  • Hoe krijg je een beter beeld van de opleidingsmogelijkheden
  • Hoe werkt het aanmelden en de intake
  • Praktische zaken: kosten, studiefinanciering, persoonlijke begeleiding.
Background
Meer weten over onze opleidingen?
Bekijk hier ons opleidingsaanbod

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief