Voorlichtingen en open dagen

Tijdens voorlichtingen, open dagen en informatiemarkten kun je het beste de sfeer van het MAKE Center proeven. Dit is erg belangrijk: is dit dé plek waar jouw kind zich thuis kan voelen? Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Rondleiding op het MAKE Center

Willen jullie graag het MAKE Center ontdekken? Dat is mogelijk! Wij organiseren individuele rondleidingen om jullie een zo goed mogelijk beeld van het MAKE Center te kunnen geven. Natuurlijk met in achtneming van alle coronamaatregelen. Wij laten jullie graag alle mogelijkheden van ons nieuwe centrum zien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat via onderstaande button je contactgegevens achter, dan nemen wij contact met jullie op om een rondleiding in te plannen.

 

Vraag een rondleiding aan

Informatieavond voor ouders

Jouw rol als ouder(s)/ verzorger(s) is van groot belang bij de studiekeuze van je zoon of dochter. Wat gaat je kind doen na het eindexamen vmbo of havo en hoe help je je kind met deze belangrijke studiekeuze? Ook als jouw kind al een mbo-diploma op zak heeft, ben je van harte welkom. De informatieavond is voor iedereen die zijn/ haar kind wil helpen bij met maken van de studiekeuze. Welke informatie kan je kind allemaal raadplegen en hoever ga je in de adviezen naar jouw kind? Tijdens deze informatieavond helpen wij je graag op weg.

Op de informatieavonden worden er de volgende dingen besproken:

  • Wat is je rol als ouder bij de schoolkeuze van je kind?
  • Hoe zit het mbo in elkaar? Wat zijn de verschillen met het vmbo?
  • Hoe krijg je een beter beeld van de opleidingsmogelijkheden?
  • Hoe werkt het aanmelden en de intake?
  • Praktische zaken: kosten, studiefinanciering, persoonlijke begeleiding.

COVID-19

Vanwege COVID-19 gaan helaas niet alle activiteiten door. Toch proberen wij je zo goed mogelijk op weg te helpen bij het kiezen van dé opleiding voor je kind. Bekijk onze agenda voor alle activiteiten van MAKE Center.

Background
Keuzestress?
- Bekijk online de open avond op 17 juni 2021
Meld je aan

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief