Werkend leren

Leren en werken tegelijkertijd

Wanneer je een opleiding volgt bij MAKE Center, ga je 3 of 4 dagen per week werken bij een (metaal)bedrijf. Het aantal dagen dat je per week werkt is afhankelijk van de opleiding die je volgt. De andere dagen van de week ga je naar school. Voor deze werkdagen heb je een geschikte leerwerkplek of een leerbaan bij een leerbedrijf nodig. Heb jij nog geen geschikt leerbedrijf waar je aan de slag kunt? Het MAKE Center helpt en ondersteunt je met deze zoektocht

Aan de slag bij een leerbedrijf betekent dat je ook een salaris ontvangt. Naast je studie ben je immers ook aan het werk. Daarnaast doe je extra veel praktijkervaring op zodat je na je opleiding direct zelfstandig aan de slag kunt bij een bedrijf. Meestal blijf je in dienst bij je leerbedrijf. Zij hebben geïnvesteerd in jouw opleiding en zijn daarmee (vaak) bereid om je een baan voor onbepaalde tijd aan te bieden.

Een ander voordeel van werkend leren bij MAKE Center is dat je opleiding door je werkgever wordt betaald. Niet alleen de kosten van de opleiding worden dan betaald, maar ook de kosten voor boeken, beschermingsmiddelen, werkschoenen en een overall. Wat je zelf moet regelen is een laptop zodat je zelfstandig je opdrachten kunt maken.

Background
Meer weten over onze opleidingen?
Bekijk hier ons opleidingsaanbod

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief