Deelname open dag/avond en modulair onderwijs

Rooster open dagen en Studiekeuzebeurs

Afgelopen schooljaar hebben wij onze aandeelhouders betrokken bij open dagen, waarbij steeds een aantal aanwezig was in het MAKE Center. Ook dit schooljaar nodigen wij jullie van harte uit om hieraan deel te nemen. Een mooi podium om jezelf te presenteren! Per open dag of avond kunnen 6 aandeelhouders deelnemen en elke aandeelhouder maximaal 3x per schooljaar. Voor de Studiekeuzebeurs zoeken wij nog 1 A+O-leerbedrijf en 1 OOM-leerbedrijf. Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen volgt een loting. Uiterlijk 2 weken vóór het evenement maken wij de balans op.

LET OP: In verband met de hoeveelheid machines en de veiligheidsvoorschriften, is het niet langer mogelijk om plaats te nemen in de MAKE Praktijkhal. Deelnemers krijgen een plek ter beschikking in de theorielokalen van het MAKE Center. Omdat de ruimte hier beperkt is, kunnen alleen handzame machines en apparaten meegenomen worden. Dit laatste geldt ook voor deelname aan de Studiekeuzebeurs.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina. Geef hierin aan naar welke datum(s) de voorkeur uitgaat.

Overzicht open dagen en avonden MAKE Center Nieuwegein

Dinsdag 18 oktober 2022                     18.00 – 21.00 uur
Donderdag 15 december 2022            18.00 – 21.00 uur
Zaterdag 4 februari 2023                     10.00 – 13.00 uur
Donderdag 9 maart 2023                     18.00 – 21.00 uur
Donderdag 15 juni 2023                       18.00 – 20.00 uur

De Studiekeuzebeurs vindt plaats op 25 en 26 november 2022 van 9.00 tot 16.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ontwikkelen nieuwe onderwijsmodules

Eind mei hebben wij je op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen met betrekking tot het modulair onderwijsprogramma. Om onderwijs leuk en leerzaam te houden en zo goed mogelijk af te stemmen op de praktijk, zoeken wij bedrijven die hieraan een bijdrage willen leveren. Denk hierbij aan:

– Verzorgen van gastlessen
– Uitleg en hulp tijdens een praktijkdag bij MAKE Center
– Demonstratie en/of workshop van gebruikte technieken binnen jullie bedrijf
– Uitleg aan docenten/instructeurs
– Inbrengen van (kleine) projecten voor invulling van een praktijkdag gedurende de module

Als aandeelhouder heb je hierin natuurlijk eerste keuze. Reageren kan door middel van het onderstaande aanmeldformulier. Laat je bedrijfsgegevens achter en wat jullie ideeën zijn. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om deze te bespreken en over hoe ze in te zetten. Inmiddels hebben al meerdere bedrijven zich hiervoor aangemeld. Klik op de button voor een overzicht van de modules per opleidingsrichting.

Overzicht modulair onderwijs

MAKE Techniekbus

Met onze MAKE Techniekbus staan we regelmatig op techniekevenementen om voorlichting te geven en jongeren een stukje techniek te laten zien. Leerlingen kunnen in de bus o.a. virtueel lassen. Ook voor de opleidingsrichtingen mechatronica en verspanen willen wij activiteiten ontwikkelen voor workshops van ongeveer 20 minuten, om met name vmbo-ers en havisten te laten experimenten en hun technisch inzicht te testen. Hierbij kunnen wij jullie hulp goed gebruiken. Helpen jullie ons met het verder ontwikkelen hiervan? Laat het ons weten via onderstaande formulier.

Als aandeelhouder is het ook mogelijk om onze Techniekbus in te zetten op een open dag of ander event. Neem hiervoor contact op met Hans van Zelderen op 030-285 28 88 of via hans@makecenter.nl.

 

Deelname open dag/modulair onderwijs

Aanmeldformulier voor deelname aan open dag/avond, modulair onderwijs, workshop MAKE bus

"*" geeft vereiste velden aan

Aangesloten bij*
Aanhef contactpersoon*
Wil je deelnemen aan een open dag/avond, geeft dan je voorkeursdatum(s) aan*

Background

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief