Vacature Hybride techniekopleider

Draag bij aan up-to-date onderwijs voor technici van morgen!

Ben jij een ervaren en enthousiaste vaktechnicus die toe is aan een nieuwe stap? Geef jij jouw kennis graag door aan de volgende generatie? Dan bieden wij je een ongekende kans: de scholing tot ‘Hybride techniekopleider’. Dit scholingstraject is een initiatief van de opleidingsfondsen A+O, OOM en OTIB, de overheid en ROC’s. Binnen 1 jaar word je assistent-docent voor technische vmbo’s, ROC’s en hbo’s. Je leert hoe je jouw waardevolle, up-to-date kennis op een inspirerende manier doorgeeft aan de technici van morgen.

Wil jij bijdragen aan goed en up-to-date onderwijs voor je toekomstige medewerkers? Meld je snel aan, want wij zijn op zoek naar jou!

Aanbod A+O / OOM

Indien jouw werkgever is aangesloten bij OOM of A+O, worden de scholingskosten voor het behalen van het Pedagogisch didactisch diploma (Pdd) geheel of gedeeltelijk vergoed. Het Pdd heb je nodig om als assistent-docent aan de slag te gaan. Daarnaast vergoedt A+O kosten aan jouw werkgever voor je afwezigheid tijdens de opleiding tot een maximum van € 8.000,-. Voor de voorwaarden en informatie over vergoedingen verwijzen wij je door naar OOM of A+O.

Belangrijk om te weten

Dit scholingstraject biedt een ongekende ontwikkelkans, zowel voor jou als voor je toekomstige studenten. Zo leer je in de opleiding:

  • (technische) kennis, vaardigheden en attitudes over te dragen
  • scholingsactiviteiten te organiseren
  • trainingen en cursussen te verzorgen
  • medewerkers en studenten te coachen
  • lesmateriaal te ontwikkelen
  • zelfstandig werken te begeleiden.

Het scholingstraject volg je bij Hogeschool Utrecht. Daarnaast loop je stage.

Het Pedagogisch didactisch diploma geeft je vrijstelling voor onderdelen van de tweedegraads lerarenopleiding.

Voor wie?

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op mbo 4-niveau of hbo-niveau
  • Je bent gemotiveerd om stage te lopen binnen het onderwijs en in een later stadium gastlessen en workshops te verzorgen
  • Voor de opleiding ben je gedurende één schooljaar gemiddeld twee dagdelen per week beschikbaar.

Vragen?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ethel van Groenestijn, directeur MAKE Center: ethel@makecenter.nl of 030  2852888

Vacatureoverzicht
Background
Meer weten over onze opleidingen?
Bekijk hier ons opleidingsaanbod