Sterk Techniek Onderwijs festival Utrecht

< Terug naar overzicht
12 april 2022

Sterk Techniek Onderwijs festival Utrecht

0 Leestijd: 1 minuut

Altijd al willen weten wat er komt kijken bij het aansturen van een machine? Vind je het leuk een machine die ermee is gestopt weer aan de praat te krijgen? Wil je leren lassen? Probeer het eerst eens virtueel en ontdek of jij een vaste hand hebt. Wil je een cobot (mini-robot) besturen en leren programmeren? In onze MAKE Techniekbus, een omgebouwde Amerikaanse schoolbus, maak je kennis met de basis van enkele technieken van vandaag én morgen. De bus staat bij de ingang van Museum Speelklok tijdens het STO festival 2022!

In het MAKE Center in Nieuwegein laten we je graag meer zien. MAKE Center is een initiatief van bedrijven in de regio en ROC Midden Nederland. Vanuit een nieuwe praktijkhal met hightech machines kun je een mbo opleiding volgen voor een baan in de maakindustrie óf jezelf doorontwikkelen als professional. Ook statushouders, herintreders en zij-instromers leiden wij graag op.

De maakindustrie is de motor van de Nederlandse economie. De vraag naar vakmensen is groot. Met een diploma op zak én een goede motivatie ben je zeker van een baan!

Techniek Onderwijs feestival Utrecht, 13.00-17.30 uur. Kom gerust eens langs. Iedereen is van harte welkom!

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief