Lassen

Heb jij interesse in een lasopleiding? Welk proces of niveau je ook zoekt, jouw lasopleiding volg je bij MAKE Center! MAKE Center is dé plek in Midden-Nederland voor de maakindustrie om opleidingen te volgen en kennis op te doen. Zo werk je bij ons met de nieuwste apparatuur en technieken en beschikken wij over moderne
lascabines.

Wist je dat wij naast de reguliere NIL-lasopleidingen ook de lasserscertificering en opleidingen op maat kunnen verzorgen? Hieronder een overzicht van ons lasaanbod.

NIL-lasopleidingen

Autogeen lassen – niveau 1 t/m 4
Booglassen met beklede elektrode (BMBE) – niveau 1 t/m 4
MAG lassen – niveau 1 t/m 4
MIG lassen – niveau 1 t/m 4
TIG lassen – niveau 1 t/m 4
TIG RVS Pijp lassen – niveau 1 en 2
TIG Staal Pijp lassen – niveau 1 t/m 3

Schakelcursus Middelbare Lastechniek (SMLT)

Na het volgen van deze theoretische schakelcursus op MBO 4-niveau voldoe je aan de toelatingseisen voor de opleidingen International Welding Technologist (IWT) en Inspectie- en Keuringstechnieken Level 2 (I&K2).

Lasserskwalificatie certificaat

Binnen de meeste constructiebedrijven is het bezit hiervan tegenwoordig verplicht. Hiermee toon je aan dat jij in staat bent om op basis van de lasmethodebeschrijving bepaald laswerk op te leveren, dat voldoet aan de normen die daaraan gesteld worden. Bij een positieve uitslag wordt er een DNV lasserscertificaat verstrekt.

Lasopleidingen op maat

Op zoek naar een lasopleiding op maat? Neem dan contact met ons op! Wij stellen een opleidingsprogramma samen dat volledig is afgestemd op de wensen en behoeften binnen jullie bedrijf.

 

Background
Meer weten over onze opleidingen?
Bekijk hier ons opleidingsaanbod

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief