Famag Machinefabriek B.V.

Wie zijn wij?

Famag Machinefabriek is gespecialiseerd in de fabricage binnen de disciplines Aerospace, Automotive en Machinebouw.

Ons uitgebreide machinepark stelt ons in staat een groot aantal type hoogwaardige projecten in-house te fabriceren. Van machines en machineonderdelen tot constructies. Natuurlijk zijn we thuis in alle denkbare vormen van metaalbewerking. Het resultaat van onze expertise gaat de hele wereld over.

Onze machinefabriek is lid van een grote familie ingenieursbureaus. Dat maakt Famag een belangrijke schakel in multidisciplinaire engineeringprojecten. Deze gouden combinatie stelt ons in staat om naadloos aan te sluiten op de wensen van onze partners. Dat wat als CAD-model ontstaat, komt tot leven in onze fabriek. En zo doen we dat al heel erg lang.

Famag Machinefabriek als leerbedrijf

Wij merken dat het onderwijs steeds verder van de praktijk komt te staan. Wij vinden het juist belangrijk dat theorie en praktijk goed op elkaar aansluit. Daarom is het van belang dat leerlingen veel praktijkervaring opdoen.

Wat kun jij als student verwachten als je start bij Famag Machinefabriek?

Famag Machinefabriek is wereldmarktleider in het ontwikkelen en produceren van machines en tools voor de productie van caps en containers. Deze machines staan wereldwijd. Denk hierbij aan de productie van theelichtjes, menuschalen, flessendoppen, foliebakken en schroefdoppen.

Daarnaast produceert Famag Machinefabriek machines en machineonderdelen in opdracht van haar klanten en/of in samenwerking met de ingenieursbureau’s welke zijn aangesloten bij de Nietraco Groep. Dit alles gebeurt m.b.v. een compleet machinepark. CNC draaibanken, CNC freesbanken (3- en 5-assig), maar ook conventionele. Daarnaast is er een draadvonkmachine, slijperij, harderij, lashoek en nog veel meer.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Famag Machinefabriek aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Verspaner

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Allround verspaner

BBL | 1-2 jaar | Vooropleiding vmbo-tl

mbo 3

Contact

Famag Machinefabriek B.V.
Regulierenring 1
3981 LA Bunnik
030-6562974
info@famag.nl

Bezoek de website

 

Meer weten over onze opleidingen?
Ontdek het hier!

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief