Roxin CNC

Wie zijn wij?

Bestaat uit een gevarieerd team mensen, de directeur is Sytse Scherpenzeel hij is het ‘draaiende brein’ achter ROXIN CNC. Wij zijn een bedrijf met al meer dan 16 jaar bestaanssucces. ROXIN CNC is kort en krachtig, dit behoort tot onze werkwijze; korte lijnen, straalt de kracht en frisse blik van ons team uit!

ROXIN CNC is goed in het realiseren van enkelstuks en kleine series van producten uit diverse sectoren. Wij streven naar een hechte relatie met de klant en wij denken mee in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Wij opereren in de volgende markten: automatisering, machinebouw, prototype bouw en farmacy.

Daarnaast beschikken wij over een modern machinepark, toegespitst op het maken van enkelstuk en kleine series in staal, roestvaststaal, kunststoffen en non ferro materialen. Wij kunnen u verder ontzorgen door het regelen van oppervlaktebehandelingen, harden, vonkwerkzaamheden, plaatwerkzaamheden. U bent dus op het juiste adres voor een turn key oplossing.

ROXIN CNC als leerbedrijf

ROXIN CNC is een innovatief bedrijf en gevestigd in het pittoreske Harmelen, bij ons is geen enkele dag hetzelfde! Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en kunnen de studenten een groot assortiment aan gevarieerde werkzaamheden bieden. Wij kunnen gevarieerde werkzaamheden bieden omdat we beschikken over een groot repertoire aan opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij voor iedere student een passende opdracht vinden!

Daarnaast zijn wij zijn trotse winnaar van de OOM Award 2019; “Leren wordt bij ROXIN CNC continu aangemoedigd”, aldus de jury. “De medewerkers kunnen letterlijk zo lang leren als ze willen. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk. ROXIN CNC is een bijzonder bedrijf, leren staat hoog op de agenda. Daarnaast is ROXIN CNC een prima plek om te zijn, te werken en jezelf verder te ontwikkelen. ROXIN CNC is daarmee terecht winnaar van de OOM-Award Utrecht 2019.”

Wat kan je als student verwachten als je start bij ROXIN CNC?

Wij CNC-draaien en frezen, CO2 lassen en tig lassen, zagen en bootsen en assembleren. Genoeg te doen dus! Wij beschikken over een positieve mindset en willen het beste uit iedere student halen. ROXIN CNC zorgt er altijd voor dat er genoeg ruimte is voor zelfontplooiing. Bij ROXIN CNC gaan we tot het uiterste en dit betekent dat wij achter onze producten en kwaliteit staan. Ondanks dat je nooit stilzit bij ROXIN CNC, bieden wij ook ruimte voor ontspanning en zorgen wij ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt!

Contact

ROXIN CNC
Breudijk 8a 1
3481 LP Harmelen
E: info@roxincnc.nl

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief