Wagensveld B.V.

Wie zijn wij?

Wagensveldmachinebouw vind zijn oorsprong in 1963. Begonnen als een staalbewerker met name voor de meelindustrie, enkele jaren laten was de interesse in de recycling industrie dermate groot dat de kennis en kunde is opgedaan om transportbanden te ontwikkelen. Nu anno 2022 is Wagensveldmachinebouw niet alleen staalbouwer voor grote transportbanden maar kent ons werk ook mooie opdrachten voor meubelmakers, hekwerken en trappen. Bij Wagensveld kunnen we diverse materialen zoals staal, RVS en aluminium bewerken met de nieuwste technieken zoals een lasersnijder.

Wagensveld B.V. als leerbedrijf

Bij Wagensveld vinden we het belangrijk om de toekomst voor dit mooie vak veilig te stellen. Daarom willen wij jonge scholieren laten zien wat voor moois je kan maken en hoe belangrijk het overbrengen van kennis en kunde is.

Wat kun jij als student verwachten als je start bij Wagensveld B.V.?

De scholieren kunnen een ervaren team van collega’s verwachten met heel wat jaar ervaring, Wij willen graag vakwerk afleveren aan de klant en zo ook een volwaardig metaalbewerker na zijn BOL of BBL-opleiding. Wij staan open voor kennis en inzicht van de nieuwe generatie en willen dan ook graag gezamenlijk bouwen aan mooie opdrachten.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Wagensveld B.V. aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Contact

Wagensveldmachinebouw B.V.
Daggeldersweg 6
3449 JD Woerden
+31 (0)483 486300
info@wagensveldmachinebouw.nl

Contactpersonen
Rachel Hanegraaf Office manager
Koos van Velzen Praktijkbegeleider

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief