ZME Fijnmechanisch Atelier B.V.

Wie zijn wij?

ZME is gespecialiseerd in het produceren van fijnmechanische delen voor de industriële industrie, medische en fijnmechanische industrie.

Zo klein mogelijk, betrouwbaar in kwaliteit en zo snel mogelijk geleverd. We houden wel van een uitdaging en maken precisiecomponenten in kleine en middelgrote series met altijd dezelfde kwaliteit. Wat is er mogelijk en hoe krijgen we het proces betrouwbaar en het product van hoge kwaliteit? Het antwoord op die vraag vinden we altijd.

Als familiebedrijf is ZME inmiddels ruim 25 jaar actief op gebied van verspaning. Maar we houden het klein, onze producten variëren van 0,5 mm tot 50 mm. Onze specialiteit is serieproductie van complexe onderdelen.

ZME als leerbedrijf

Alles is door de techniek aangeraakt. Kijk maar eens om je heen. Elk voorwerp is verbonden met een achterliggend productieproces. Van grondstof tot eindproduct. Fantastisch toch! En daar heb je vakmensen voor nodig, zonder hen komen we letterlijk nergens.

Opleiden is een belangrijk onderdeel voor de continuïteit van vakmanschap, dat wordt vaak vergeten. Nieuwkomers in het vak moeten de kans krijgen zich te ontplooien en te specialiseren in een bepaalde richting. Toekomst zit in de jeugd. Een leerbedrijf kan hier veel aan bijdragen. Een plek waar theorie direct in praktijk toegepast kan worden. Volgens ons de beste manier om te leren.

Wat kunnen studenten verwachten van ZME?

In het begin is het vooral veel meelopen en kennismaken met alle vormen van verspanen, zowel conventioneel als CNC. We gaan je leren hoe je omgaat met ons kwaliteitssysteem en waarom dit zo belangrijk is. Daarna ben je klaar om je steentje bij te dragen in de productie. Onder begeleiding van een vakman uiteraard. Er is ook de vrijheid voor het oppakken van eigen projecten, zolang het maar met het vak te maken heeft.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij ZME aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Allround verspaner

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding vmbo theoretische leerweg

mbo 3
Verspaningstechnoloog

BBL | 4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4

Contact

ZME Fijnmechanisch Atelier B.V.
Rijksstraatweg 28
3545NA, Utrecht

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief