Interview: Verspaners Bram en Koen naar Skills Heroes

< Terug naar overzicht
26 januari 2023

Interview: Verspaners Bram en Koen naar Skills Heroes

1 Leestijd: 1 minuut

Onze studenten Bram en Koen doen mee aan Skills Heroes, hét Nederlandse kampioenschap voor mbo’ers die door middel van opdrachten binnen hun vakgebied strijden om de eerste plaats. Beiden volgen de BBL-opleiding Allround Precisieverspaner bij MAKE Center. Op 23 en 24 maart gaat Bram zijn vaardigheden tonen in de RAI in Amsterdam, Koen is eerste reserve. De beste worden in je vak gaat niet vanzelf. Het traject is behoorlijk intensief met meer studie-uren, inlezen, veel oefenen etc. Maar dat hebben ze er graag voor over!

In dit interview lees je meer over welke voorbereidingen zij treffen en hoe zij met verspanen in aanraking zijn gekomen.

Naast deelnemer aan Skills Heroes, zijn Bram en Koen ook allebei techniekambassadeur voor MAKE Center. Als techniekambassadeur ben je aanwezig bij voorlichtingsevenementen en vertel je vanuit je eigen ervaring over jouw opleiding, om zo geïnteresseerden te enthousiasmeren. Heb jij interesse om techniekambassadeur te worden en volg je een opleiding via MAKE Center? Laat het ons weten! Lees hier meer over wat het inhoudt en hoe je je aanmeldt.

1 reactie
Hennie de Koning
7 februari 2023

Bram en Koen,
Jullie kunnen het! Succes mannen!
Groetjes,
Promatrix BV
Hennie de Koning

Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief