Online open avond 7 december en oriëntatieworkshops

< Terug naar overzicht
2 december 2021

Online open avond 7 december en oriëntatieworkshops

0 Leestijd: 2 minuten

Eerder berichtten wij dat de open avond van 7 december fysiek zou plaatsvinden. Helaas hebben wij gezien de recente ontwikkelingen moeten besluiten om deze om te zetten naar een online evenement via Teams. De online open avond start om 18.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Tijdens deze avond krijg je informatie over de verschillende opleidingen en is er een mogelijkheid om 1 op 1 contact te hebben met één van onze accountmanagers en docenten.

Door middel van deze link kan je 7 december de open avond bijwonen.

Persoonlijke rondleiding

Ondanks dat wij je de MAKE hal niet kunnen laten zien, is er de mogelijkheid om een persoonlijke rondleiding te krijgen. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Natuurlijk kan je ons ook bereiken op 030-285 28 88.

We zien je graag 7 december!

Open dag 29 januari 2022

De open dag die gepland staat op 29 januari van 10.00 tot 14.00 uur, vindt vooralsnog plaats op locatie. Uiteraard houden wij je op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Oriëntatieworkshops 2022

In het nieuwe kalenderjaar worden er meerdere oriëntatieworkshops georganiseerd. Deze vinden plaats van 14.00 tot 16.00 uur op de volgende dagen:

  • Donderdag 13 januari
  • Dinsdag 8 februari
  • Donderdag 24 maart

Voor deze dagen moet je je vooraf aanmelden. Dit verloopt via de website van het ROC Midden Nederland. Klik hier om direct naar de aanmeldpagina te gaan.

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief