Training Pneumatiek en Hydrauliek bij Terberg Benschop

< Terug naar overzicht
6 februari 2024

Training Pneumatiek en Hydrauliek bij Terberg Benschop

0 Leestijd: 2 minuten

Onlangs heeft een eerste groep medewerkers van Terberg Benschop de op maat gemaakte training Pneumatiek en Hydrauliek afgerond. Een deel van de training vond plaats bij MAKE Center, een ander deel in het bedrijf zelf. Een van de deelnemers, assemblagemedewerker Hans Eggink, vertelt over zijn ervaring.

Afgelopen zomer kwam de uitnodiging om op je op te geven voor een cursus Pneumatiek en Hydrauliek. Ik mocht samen met 6 andere collega’s het spits afbijten. Voor het geven van het leeuwendeel van deze cursus was Gijsbert Bos namens MAKE Center benaderd om ons in vier dagdelen de basis van de pneumatiek en hydrauliek bij te brengen. Deze cursus werd gegeven aan het Tech College te Nieuwegein.

Gijsberts motto is “Learning by doing”, een leermethode waarbij het doen en ervaren voorop staat.

De combinatie van zijn aanstekelijke enthousiasme en deze effectieve manier van leren, heeft ertoe geleid dat de 4 cursusdagen voorbij zijn gevlogen en iedereen met meer kennis van de materie zijn werk kon doen.

Hierbij bleef het echter niet, want wat heb je aan algemene kennis als je niet weet hoe dat toepasbaar is binnen Terberg? Daarvoor werd Terbergs eigen inhouse trainer Harm van Gijssel geregeld , die in twee avonden de theorie met het (olie)sausje van Terberg heeft overgoten.

Kortom, luchtventielen, plunjerpompen en terugslagkleppen hebben geen geheimen meer voor ons. Hartelijk dank dat wij deze mogelijkheid hebben gekregen om onze kennis te vergroten!

Wil jij graag meer leren over hydraulische systemen? Schrijf je dan in voor onze cursus ‘basistraining in de hydrauliek’, start 7 mei. Lees hier meer over de inhoud en meld je direct aan!

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief