Cellro B.V.

Wie zijn wij?

Cellro is een bedrijf in de verspanende industrie en houdt zich bezig met het creëren van universele automatiseringsoplossingen. Wij willen graag de meest slimme robotcellen aanbieden, waarmee draai- en freesmachines onbemand complexe jobs kunnen uitvoeren. Cellro vindt het belangdijk om de robotcellen die we bouwen, continue verbeterd en vernieuwd worden.

Vanuit onze locatie in Veenendaal werken we met een productieteam van circa 50 man aan het monteren en opbouwen van (deel)projecten. Robotcellen van Cellro gaan de hele wereld over.

Cellro is een echt familiebedrijf; persoonlijke verbinding en informeel contact zijn belangrijk voor ons. We zijn professionals én mensen, zo gaan we met elkaar om.

Cellro B.V. als leerbedrijf

Cellro staat voor ontwikkeling en vernieuwing. Zowel in ons product als in onze mensen. Daarom investeren wij graag in het opleiden van nieuwe professionals in de praktijk. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s die we het vak mogen bijbrengen.

Wat kunnen studenten verwachten van Cellro B.V.?

Wij vinden het belangrijk om leerlingen te laten groeien in hun vak. Daar doen wij dan ook alles voor. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Samen proberen we steeds verder te komen en je klaar te stomen voor je toekomstige functie.

Onder begeleiding van jouw praktijkbegeleider ga je bij Cellro aan de slag. We leggen stap voor stap aan je uit hoe we werken je krijgt ook de gelegenheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Al werkende leer je steeds meer en pak je dingen zelfstandiger op. Daarnaast werk je samen met je begeleider aan de door jouw gestelde leerdoelen.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Cellro B.V. aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Monteur mechatronica

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Eerste monteur mechatronica

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 2-3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3

Contact

Cellro B.V.
Koningsschot 41
3905 PR Veenendaal
0318-627100

Bezoek de website

Meer weten over onze opleidingen?
Ontdek het hier!

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief