Den Hartog Fijnmechanische Techniek

Wie zijn wij?

Den Hartog Fijnmechanische Techniek is producent van productiegereedschappen en fijnmechanische onderdelen. We maken bijvoorbeeld mallen om in plakken gesneden kaas te verpakken in folie en gereedschappen om geprofileerde wand/dak profielen op lengte te knippen. Vakmanschap en techniek is wat ons drijft, wij houden er van ons werk zorgvuldig te doen. Daar door zijn we ook goed in het maken van fijnmechanische onderdelen, voor bijvoorbeeld verpakking machines of medische instrumenten.

 

Den Hartog Fijnmechanische Techniek als leerbedrijf

Wij willen jongeren graag het vak leren. Onze werkplaats is ingericht als een gereedschap makerij, wat betekend dat we bijna alle facetten van het metaal bewerken in eigen huis hebben om een fijnmechanisch onderdeel of gereedschap volledig te kunnen maken. Naast het bekende CNC draaien en Frezen, kunnen we je op termijn ook leren zinkvonken, draadvonken en vlak en rond slijpen. Gereedschap maken is een vak, graag leiden we jonge mensen op van allround verspaner tot Gereedschapsmaker!

 

Wat leer je als student bij Den Hartog Fijnmechanische Techniek?

Je start voornamelijk met het conventioneel verspanen, na verloop van tijd stap je over naar het CNC verspanen. Tijdens je opleiding zal dat voornamelijk draaien en frezen zijn. Maar we hebben ook nog andere technieken in huis. Zoals Draadvonken, Zinkvonken, Rond/vlak slijpen!

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Den Hartog Fijnmechanische Techniek aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Allround verspaner

BBL | 1-2 JAAR | mbo-niveau 3

mbo 3
Verspaningstechnoloog

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 4 diploma in de vakrichting

mbo 4
Contact

Den Hartog Fijnmechanische Techniek
Nijverheidsweg 8
3481 MB Harmelen

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief