Derks & zn.

Wie zijn wij?

Derks & zn. heeft al jarenlang naamsbekendheid in de bouw, met als specialisme stalen en aluminium constructies. De projecten die wij realiseren zijn zeer divers: van het zwaardere constructiewerk tot het aanbrengen van architectonische details en van kleinschalige renovatiewerkzaamheden tot forse nieuwbouwprojecten.

Derks & zn. als leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om leerlingen enthousiast te maken voor een baan in de techniek. De combinatie van leren en werken is goud. Je kan meteen meedraaien in de praktijk, waar je de fijne kneepjes van het vak leert op je eigen niveau. Het is geweldig om te zien hoe de leerlingen groeien en hoe trots ze zijn op alles wat ze weten te bereiken.

Wat kan je als student verwachten als je start bij Derks & zn.?

Bij Derks & zn. krijgen de leerlingen het hele traject een enthousiaste begeleider, die ervoor zorgt dat de leerlingen zoveel mogelijk kennis opdoen. Vanaf dag 1 kunnen ze in de praktijk aan de slag. De werkzaamheden zullen aan het niveau van de leerling aangepast worden en zoveel mogelijk aansluiten bij de theorie. Onze ervaring is dat veel leerlingen na afloop graag bij Derks & zn. blijven werken door de prettige werksfeer en ons jong en enthousiast team.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Derks & zn aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Constructiewerker

BBL | 2 jaar | niveau 2

mbo 2

Contact

Derks & zn.
Breudijk 6
3481 LP  Harmelen

0348-441356
info@derkszn.nl

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief