Falkom B.V.

Wie zijn wij?

Maatwerk. Dat is ons specialisme! Wij bouwen takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Ons bedrijf bestaat al ruim 30 jaar en is toonaangevend in Europa op het gebied van takel- en bergingsvoertuigen. Onze mensen maken het verschil. Elke medewerker heeft op zijn eigen plek een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Het team is divers en vakkundig. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit, van kantoor tot magazijn en werkplaats. En daar zijn we trots op! We gaan voor hetzelfde doel: ‘Samen bouwen aan de mooiste bergingsoplossingen’.

In ons bedrijfspand in Tiel hebben we alles onder één dak. Van advies tot werkvoorbereiding en van ontwerp tot de uiteindelijke productie en oplevering. Op deze manier kunnen we de klant het totaalplaatje bieden en houden we de kwaliteit in eigen hand.

Onze klantenkring is divers. De voertuigen die wij bouwen zijn onder alle weersomstandigheden te gebruiken. We leveren daarom ook veel aan landen zoals Noorwegen en Zweden. Falkom klaart elke klus!

Falkom als leerbedrijf

Falkom is altijd wel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag aan de slag willen in de techniek. Wij bieden studenten graag een leerzame werkplek aan waar ze gelijk in de praktijk aan de slag kunnen. Het leuke aan ons vak is dat de werknemers iedere dag met mooie bergingsvoertuigen aan het werk zijn, gewoon gaaf om aan te mogen werken!

Wat kun jij als student verwachten als je start bij Falkom?

Als leerlingen bij ons aan de slag gaan, krijgen ze altijd een vaste begeleider. Als je bijv. in de werkplaats gaat werken, dan gaat één van onze monteurs jou alles leren over het vak. Waarschijnlijk help je eerst de monteur met het bouwen van een bergingsvoertuig, zodat je alle kneepjes van het vak leert.

Als je er op een gegeven moment aan toe bent, mag je zelf helemaal aan de slag met de opbouw van een voertuig. Spannend zeg! Maar je collega staat gelukkig nog steeds voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Samen komen we heel ver!

En wie weet?! Bouw jij straks na je opleiding als zelfstandig monteur bij Falkom de mooiste bergingsvoertuigen!

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Falkom aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Eerste monteur mechatronica

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Allround medewerker productietechniek - constructie

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Technicus mechatronica systemen

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4

Contact

Falkom B.V.
Morsestraat 34
4004 JP Tiel
0344-621260
info@falkom.nl
werkenbijfalkom.com

Bezoek de website

 

 

Meer weten over onze opleidingen?
Ontdek het hier!

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief