FROMM Nederland B.V.

Wie zijn wij?

FROMM zorgt dat goederen veilig verpakt zijn met een minimum aan duurzaam verpakkingsmateriaal. Vanuit haar hoofdkantoor in Zwitserland en R&D werken specialisten doorlopend aan de best mogelijke producten om te omsnoeren, omwikkelen, op te vullen en te beschermen. FROMM produceert daarvoor hoogwaardige machines en duurzame verbruiksmaterialen waarmee je je (pallet)ladingen, bundels, pakketten onbeschadigd bij je klant krijgt. Dit alles met een minimale hoeveelheid aan verpakking! FROMM is een multinational met locaties over de hele wereld, waaronder FROMM Nederland B.V.

Het team van FROMM Nederland in Nieuwegein bestaat uit bevlogen mensen, die werken met betrouwbare producten en iedere verpakker ondersteunen met een kwaliteitsgerichte service. Al onze medewerkers werken er dagelijks aan: Pack with a Smile. Wij doen er alles aan om iedere betrokkene binnen het verpakkingsproces een lach op het gezicht te bezorgen.

FROMM Nederland als leerbedrijf

Het ontbreekt in de arbeidsmarkt aan echte vakmensen. FROMM vindt het van grote waarde dat technische opleidingen worden gestimuleerd en dat er een ruim aanbod is van organisaties en bedrijven die studenten een platform kunnen geven

Wat kan een student verwachten van FROMM Nederland?

Het team van FROMM Nederland in Nieuwegein bestaat uit bevlogen mensen, die werken met betrouwbare producten en iedere verpakker ondersteunen met een kwaliteitsgerichte service.  Wanneer een leerling bij ons familiebedrijf binnenkomt dan wordt hij meegenomen in de bevlogenheid, wij doen alles eraan om de klant te helpen. De leerling levert hierin op zijn/haar eigen leertempo een bijdrage hierin. Op onze werkplaats in Nieuwegein komt hij/zij gelijk in aanraking met het echte werk aan onze omsnoerapparatuur en verpakkingsmachines.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij FROMM Nederland aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Monteur mechatronica

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2

Contact

FROMM Nederland B.V.
Drenthehaven 12/18
3433 PB Nieuwegein

T: 030 208 1970
E: info@fromm.nl

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief