Promatrix

Wie zijn wij?

Vraag jij jezelf wel eens af waar de prototypes voor nieuwe auto-onderdelen worden gemaakt? Zoals bumpers, spiegels en zijpanelen van een autodeur? Bij Promatrix maken we dit en nog honderden andere producten.

Promatrix is specialist in het vervaardigen van aluminium matrijzen en het spuitgieten van kleine tot zeer grote kunststof producten. Promatrix startte in 1995 in het Utrechtse Zegveld. Inmiddels zijn er 45 mensen werkzaam.

Innovatief en klantgericht, dat zijn de kenmerken van Promatrix. Promatrix beschikt over een uitgebreid machinepark met CNC-freesmachines en spuitgietmachines. Het mooie aan dit bedrijf is dat je veel nieuwe producten ziet ontstaan. Op basis van het 3D CAD model van de klant bouwt Promatrix via meerdere stappen de matrijs voor het kunststof product. Per jaar produceren we zo meer dan 300 verschillende matrijzen voor nieuwe kunststof producten. Onze klanten bevinden zich in de automobielindustrie en de Nederlandse maakindustrie.

Promatrix als leerbedrijf

Matrijzen tekenen, frezen, samenbouwen en het spuitgieten van kunststof onderdelen zijn technieken die je het beste leert in de praktijk. Gewoon door te doen. Wij vinden het leuk om onze vakkennis te delen met  gemotiveerde jongeren die graag in de techniek willen werken. Vaak zijn leerlingen zo enthousiast over het werk en het gezellige team dat ze na de opleiding in dienst komen.

Wat kun jij als student verwachten als je start bij Promatrix?

Vanaf de eerste dag kan je aan het werk. We kijken per leerling wat zijn/haar kennis, ervaring en vooropleiding is, zodat we aansluiten bij de leerling. Je krijgt veel kennis en ervaring door te doen. Verder krijg je tijdens je werk-leer traject de gelegenheid om op alle afdelingen mee te lopen, om zelf te ontdekken wat het beste bij je past. Je wilt tenslotte een baan die op jou lijf geschreven staat.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Promatrix aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Verspaningstechnoloog

BBL | 1-2 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4

Contact

Promatrix BV
Nijverheidsbuurt 13c
3474 LA Zegveld
0348 692055

Bezoek de website
Meer weten over onze opleidingen?
Ontdek het hier!

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief