Veenbrink RVS B.V.

Wie zijn wij?

Veenbrink RVS b.v. is een metaalbewerkingsbedrijf dat zich richt op de procesindustrie. Met de focus op de farmaceutische sector worden er zeer hoogwaardige producten ontworpen en vervaardigd. Hygiënisch design, hoogwaardige afwerking en nauw contact met de eindgebruiker en zijn hierbij belangrijke aspecten. Hierbij kun je denken aan procestanks voor het produceren van medicijnen, maar ook aan toebehoren zoals diepvrieskarren, ophangbeugels en was stations. Buiten de farmacie is Veenbrink RVS b.v. actief in de food/zuivel en chemische industrie. Dit varieert van kaasbereidingsbakken tot hogedruk reactoren.

Veenbrink RVS b.v. is gevestigd in Montfoort. Hier bevinden zich zowel het kantoor (verkoop, engineering, productie) als de productiefaciliteit. Hier wordt gewerkt met een klein gevarieerd team van zo’n 25 personen, waarin eenieder gebruik maakt van en gewaardeerd wordt op zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten. De werksfeer is hierdoor open en informeel. Buiten een cultuur van hard werken en aanpakken is er ook altijd voldoende tijd voor gezelligheid.

Veenbrink RVS B.V. als leerbedrijf

Veenbrink RVS is een erg goed bedrijf om jezelf verder te ontwikkelen. Wanneer duidelijk blijkt dat iemand enthousiast en leergierig is, krijg je bij Veenbrink RVS b.v. alle kans om je kwaliteiten te ontdekken en deze te verbeteren.

Wat kunnen de leerlingen verwachten binnen jullie bedrijf?

Een gedegen en gestructureerde opleiding waarbij onze vakmensen veel aandacht geven aan onze BBL- leerlingen. In het begin zal er een kennismaking met het bedrijf zijn waarbij langs verschillende collega’s, machines en gereedschappen wordt gelopen. Afhankelijk van het niveau zal er vervolgens naar een passende werkzaamheid worden gezocht. Met behulp van onze begeleiding zal getracht worden dit niveau omhoog te schroeven zodat er steeds uitdagendere klussen aan bod kunnen komen. Het doel is om de leerling uiteindelijk individueel aan zijn opdrachten te laten werken, waarbij er uiteraard altijd ruimte is voor vragen en advies.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Veenbrink RVS B.V. aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Constructiewerker

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Plaatwerker

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Allround plaatwerker

BBL | 3 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 3
Allround constructiewerker

BBL | 3 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 2 diploma in de vakrichting

mbo 3

Contact

Veenbrink RVS b.v.
Steenovenweg 7
3417XR Montfoort

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief