Doorgang open avonden/dagen en evenementen

< Terug naar overzicht
16 november 2021

Doorgang open avonden/dagen en evenementen

0 Leestijd: 2 minuten
Open dagen/avonden

Wij hebben goed nieuws! Op basis van de huidige maatregelen kunnen en mogen de open avonden en dagen doorgaan. De eerste open avond staat gepland op 7 december van 18.00 tot 21.00 uur. Deze avond kom jij alles te weten over onze opleidingen en hoe het is om leren en werken te combineren. Ook kan je een kijkje nemen in de nieuwe MAKE-hal en zijn er leerbedrijven aanwezig om jou te vertellen wat jij kunt verwachten van werken in de maakindustrie.

Voor het bezoeken van open avonden en dagen is aanmelden verplicht. Hiervoor word je doorverwezen naar de website van ROC Midden Nederland. Klik hier om je aan te melden. Daarnaast geldt er een maximaal aantal van 2 bezoekers per huishouden.

Studiekeuzebeurs Midden

Op 26 en 27 november vindt de Studiekeuzebeurs weer live plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. MAKE Center is hier ook bij aanwezig met een eigen stand van 80 m2, samen met drie van onze leerbedrijven: BluePrint, Van Halteren en Terberg Benschop. Ook is onze schoolbus hier voor het eerst te zien. De bus geeft toekomstige studenten een voorproefje van wat MAKE Center te bieden heeft op het gebied van techniek in de maakindustrie. Je vind ons in hal 8, stand 145. Voor meer informatie of aanmelden klik hier. 

Gezien de huidige coronamaatregelen is het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht. Je hoeft geen mondkapje te dragen, wel houden we voldoende afstand. De ruime beursopstelling en openingstijden dragen bij aan het veilig kunnen bezoeken van de beurs. Graag tot dan!

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief