MAKE Center op de Studiekeuzebeurs Midden

< Terug naar overzicht
27 september 2021

MAKE Center op de Studiekeuzebeurs Midden

1 Leestijd: 2 minuten

Op 26 en 27 november vindt de Studiekeuzebeurs weer live plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. MAKE Center is hier ook bij aanwezig met een eigen stand van 80 m2, samen met drie van onze leerbedrijven: BluePrint, Van Halteren en Terberg Group. Ook is onze schoolbus hier voor het eerst te zien. De bus geeft toekomstige studenten een voorproefje van wat MAKE Center te bieden heeft op het gebied van techniek in de maakindustrie. Mis deze primeur niet!

Ben jij geïnteresseerd in techniek en metaal en wil je weten wat het inhoudt om hier een BBL-opleiding in te volgen en wat je na je opleiding kunt verwachten? Dan ben je bij onze stand op het juiste adres! Wij staan klaar om al jouw vragen hierover te beantwoorden. Daarnaast zijn drie van onze leerbedrijven aanwezig om te demonstreren wat je met techniek zoal kunt doen. Las bij ons je eigen naamplaatje én maak kans op een gereedschapskist of één van de andere leuke prijzen. Je vindt ons in hal 8, standnummer 145. Voor meer informatie of aanmelden klik hier. 

Gezien de huidige coronamaatregelen is het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht. Je hoeft geen mondkapje te dragen, wel houden we voldoende afstand. De ruime beursopstelling en openingstijden dragen bij aan het veilig kunnen bezoeken van de beurs.

Wij zien je graag dan! En tot die tijd… Neem alvast een kijkje op onze website en ontdek de vele opleidingsmogelijkheden die MAKE Center jou te bieden heeft. Uiteraard hoef je met vragen niet te wachten tot de beurs, wij staan je altijd graag te woord. Dus neem gerust contact met ons op.

 

1 reactie
Gillian van Daalen
26 oktober 2021

Kun je deze opleiding volgen na de basisschool of heb je eerst vooropleiding mavo nodig? Zoon heeft havo/vwo advies maar wil graag iets met techniek (of uitvinden zoals hij dat zelf zegt) doen. Geen idee wat mogelijkheden na basisschool voor hem zijn?

Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief