Waar maak jij carrière? Ontdek het op de Techniekmarkt!

< Terug naar overzicht
16 september 2021

Waar maak jij carrière? Ontdek het op de Techniekmarkt!

0 Leestijd: 2 minuten

Op zaterdag 16 oktober van 11.00 uur tot 15.00 uur is iedereen die geïnteresseerd is in techniek, welkom op de Techniekmarkt. Tijdens dit evenement zijn verschillende (leer)bedrijven uit de regio aanwezig, die graag vertellen wat zij jou als werkgever te bieden hebben.

De maakindustrie is de motor van de Nederlandse economie. Vakmensen zijn harder nodig dan ooit om alles draaiende te houden en verder te ontwikkelen. Digitalisering speelt een steeds grotere rol. Bij veel werkgevers werk je dan ook met moderne machines en computergestuurde apparatuur. Spreekt techniek jou aan én beschik jij over de juiste motivatie? Dan heeft deze sector jou ontzettend veel te bieden!

Onderstaande bedrijven zijn deze dag aanwezig:

MAKE Center is dé inspirerende plek voor een toekomst in de maakindustrie

Met onze mbo-opleidingen, vervolgcursussen, trainingen en bijscholingen kunnen wij je helpen om jezelf verder te ontwikkelen. De praktijkhal van het MAKE Center wordt eind september officieel geopend. In deze ruimte krijg je praktijkles en word je getraind met de nieuwste technieken. Kijk eens rond, de deur van onze nieuwe hal staat voor je open.

Tijdens dit evenement verzorgen wij het eten en drinken en voor jonge kinderen is er een springkussen aanwezig. En net als de toegang, is dit allemaal kosteloos!

Registatie vooraf is niet nodig. Elke bezoeker wordt gecontroleerd met de corona check app of moet een recente negatieve testuitslag kunnen laten zien. Wij vertrouwen erop dat iedereen rekening houdt met elkaars veiligheid en gezondheid en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

We zien je graag op de Techniekmarkt!

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief