Boreco

Wie zijn wij?

Boreco is een gespecialiseerde machinebouwer voor de fruitteelt en veehouderij. In eigen huis ontwerpt en produceert Boreco machines, zoals brandstof aangedreven en elektrische hoogwerkers, melkstallen, maaimachines en heftrucks. Machines die de efficiency bevorderen. Dankzij een sterke verbondenheid met de sector, loopt Boreco steeds voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten en technieken. We verkopen meer dan 70 verschillende producten wereldwijd, in series en als maatwerk. We werken duurzaam met 1010 zonnepanelen op het dak. Onze afzetmarkt bestaat uit 40% fruitteelt machines, 40% veeteelt machines en 20% specials.

Boreco als leerbedrijf

De ruwe materialen vragen om bewerking. We beschikking over een groot aantal bijzondere en innovatieve bewerkingsmachines. Als student allround constructiewerker zorg je met de tekening ‘in de hand’ voor het bewerken en maken van de verschillende onderdelen. We maken meer dan 70 verschillende producten, daardoor is geen dag hetzelfde. Naast de productie afdeling hebben we in hetzelfde pand een montageafdeling. Daar assembleren we alle onderdelen. Vaak in kleine series van 5 tot 15 machines. Producten als melkstallen, die te groot zijn voor de werkplaats, monteren we ter plekke bij de klant.

Wat kan je als student verwachten als je start bij Boreco?

We zeggen vaak ‘van plaat tot rijdend apparaat’. Bij Boreco doen we bijna alles zelf. Van scheiden, vervormen, verspanen tot aan verbinden. Dat geeft jou als student enorm gevarieerde werkzaamheden en de gelegenheid om op veel verschillende gebieden ervaring op te doen. Voor het werkgemak hebben wij opspantafels en voor het werkplezier airco!

Met 25 medewerkers in een platte organisatiestructuur, zijn de lijnen kort en is de werksfeer informeel. Spreekt dit je aan en wil jij ook aan innovatieve producten werken met een team van leuke en goede vakmensen die staan te popelen om een gemotiveerde student als jij te begeleiden? Wil je een keer langskomen voor een rondleiding en zien of Boreco een goede match is voor jou? Bel of mail ons!

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Boreco aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Allround constructiewerker

BBL | 3 jaar | vmbo-kader

mbo 3
Monteur mechatronica

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Eerste monteur mechatronica

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader MBO 3

mbo 3

Contact

Boreco
Strijkviertel 65
3454 PK Utrecht

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief