MetalTech b.v.

Wie zijn wij?

Welkom bij MetalTech, meesters in fijnmechanica en machinebouw. Sinds 1983 bewerkt MetalTech metaal en kunststof tot fijnmechanische onderdelen en modules. Daarnaast produceren we Topsealmachines in alle soorten en maten. Onze opdrachtgevers vindt u ondermeer in de medische sector, filmindustrie, machinebouw en voedingsmiddelenindustrie. MetalTech is gevestigd in Weesp.

Als het aankomt op honderdsten van millimeters, zoals in onze productielijnen, dan is strakke kwaliteitsbewaking een eerste levensbehoefte. Niet alleen in de fabricage, maar ook in alle processen daaromheen. In 1998 werden we voor het eerst ISO-gecertificeerd en sindsdien hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Zo kent ons ERP-systeem vandaag de dag ruim 19.000 artikelen. Elke order heeft een eigen barcode, die uw gegevens direct koppelt aan alle actuele en historische orders, inclusief tekeningen, facturen en andere correspondentie. Het complete dossier onder de knop.

Met zoveel precisie in productie en details in digitale dossiers zou je een Big Brother-gevoel kunnen bekruipen. Maar niet bij MetalTech. Wat ons betreft is menselijkheid een groot goed. We vinden het dan ook belangrijk om in alles wat we doen warmbloedig te zijn. Gastvrij, belangstellend en meedenkend.

Wat kan je als student verwachten als je start bij MetalTech?

Bij MetalTech krijg je de mogelijkheid een vak te leren. Gewerkt wordt met Mazak CNC-draai- en freesmachines. MetalTech beschikt over een oefenstation van Mazak waar leerlingen de praktijk kunnen simuleren. Aan de hand van de gegevens kan er een CAD-tekening gemaakt worden via Vector, deze wordt ingevoerd in het CAM systeem van Mazak. Natuurlijk ga je ook in de praktijk aan het werk. Je wordt begeleid door ervaren praktijkbegeleiders en opgeleid tot CNC-draaier of CNC-frezer.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij MetalTech aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Verspaner

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Allround verspaner

BBL | 1-2 jaar | vooropleiding vmbo-kader of mbo 2 diploma in de vakrichting

mbo 3
Verspaningstechnoloog

BBL | 1-2 jaar | vooropleiding havo/ vwo of mbo 3 vakopleiding allround verspanen

mbo 4

Contact

MetalTech
Gouwzeestraat 1
1382 KD Weesp

T: +31(0)294-414147
E: info@metaltech.nl

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief