Kiremko BV

Wie zijn wij?

Kiremko ontwikkelt en bouwt machines voor de aardappelverwerkende industrie en we behoren wereldwijd tot de top in ons vakgebied. We zijn gevestigd in een modern pand in Montfoort, waar ook onze productie plaatsvindt. Van hier gaan onze service monteurs de hele wereld over om de losse machines of complete machinelijnen bij de klanten te installeren of om onderhoud te doen.

Ons bedrijf bestaat al ruim 50 jaar en inmiddels zijn we gegroeid naar zo’n 170 betrokken en professionele medewerkers, waarvan er ongeveer 45 in de productie werken. De rest varieert van tekenaar/constructeurs tot magazijnmedewerkers en van werkvoorbereiders tot verkopers. Iedereen draagt zijn steentje bij!

Elk project is specifiek voor een klant en dat betekent dat het werk heel gevarieerd is. Dat geldt ook voor het lassen en monteren. Er is altijd wat nieuws te leren en alle collega’s willen je graag helpen om je verder ontwikkelen.

Kiremko als leerbedrijf

Onze directeur is ooit ook als stagiair begonnen. We weten dus hoe belangrijk het is om jonge mensen op te leiden en we willen daar ook in investeren. En natuurlijk zijn we blij als we op deze manier nieuwe vakkanjers aan ons bedrijf kunnen binden.

Wat kan je als student verwachten als je start bij Kiremko?

We leiden leerlingen op voor constructiebankwerker/lasser, medewerker voorbewerking en medewerker afmontage in de productie. Elke leerling wordt begeleid door een gediplomeerde praktijkopleider. Dat is een teamleider die de vorderingen volgt en bijstuurt waar dat nodig is. Op de werkvloer werkt de leerling nauw samen met een van de ervaren collega’s. Afhankelijk van de opleiding en ambitie blijf je op eenzelfde afdeling of wordt er gerouleerd en ga je op de werkvloer aan de slag om je vaardigheden in de praktijk te brengen.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Kiremko aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Constructiewerker

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Plaatwerker

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Allround constructiewerker

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Allround plaatwerker

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3

Contact

Kiremko B.V.
Waardsedijk Oost 28
3417 ZG  MONTFOORT
T: 0348-479400

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief