ITEQ Industries B.V.

Wie zijn wij?

ITEQ bestaat uit Industries, Engineering en Vietnam. ITEQ Industries is toeleverancier binnen de metaalsector. We zorgen voor plaatwerk monodelen, kunnen lasersnijden en verzorgen (sub)assemblages. Via co-engineering en de inzet van verregaande automatisering leveren wij u industriële plaatwerkproducten en -behuizingen. Zowel uit staal, rvs, aluminium en overige non ferro materialen. Door innovatieve oplossingen produceren wij volautomatisch 24/7, ook periodiek en in (kleine) repeterende series. Onze klanten zitten onder meer in de machine- en apparatenbouw, elektrisch vervoer, alternatieve energie, rail, voedingsindustrie, elektronica- en halfgeleiderindustrie en in de medische sector.

Graag willen we een langdurige relatie met onze klanten. Dat heet contract manufacturing. Dit betekent dat we langlopende commitments, orders of raamcontracten aangaan met onze klanten en de producten uitleveren in delen. Wij maken gebruik van de meest innovatieve productietechnologieën. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u optimaal bediend wordt met just-in-time leveringen. Maatwerk dus.

ITEQ is opgericht in 1989 en wil met toewijding en creativiteit een flexibele en betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Daarmee zien wij onze uitdaging vertaald in innovatief ontworpen plaatwerk monodelen, lassamenstellingen en (sub)assemblages. Daar waar klanten zich aan ons committeren leveren wij een optimale performance. In dit concept staan maatwerk, denken in processen en oplossingen, gelijkwaardigheid in de relatie en resultaat centraal. Als u verbaasd staat over de hoge kwaliteit en de bijzondere oplossingen, zijn wij tevreden! Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. In alle geledingen van het bedrijf.

ITEQ Engineering is een innovatief bedrijf dat zich richt op mechanical engineering, industrial design, ontwikkeling, prototyping en productie gereed maken van onderdelen. Teven stellen wij machines en apparaten samen.

ITEQ Vietnam is gespecialiseerd in de productie en montage van hoogwaardige lasonderdelen en – componenten. Dankzij een netwerk van gerenommeerde en binnenlandse leveranciers kunnen we onze klanten nu een superieure service bieden in de regio.

ITEQ als leerbedrijf

ITEQ is een maatschappelijk betrokken bedrijf. We vinden het belangrijk om mensen te enthousiasmeren voor de metaalindustrie en ondersteunen leerlingen graag in hun ontwikkeling. Je leert en werkt aan vakbekwaamheid met traditionele en nieuwe technieken, moderne machines en computergestuurde apparatuur. 

Wat kun jij als student verwachten als je start bij ITEQ?

Afhankelijk van de opleiding ga je 1 of 2 dagen in week naar school, de andere dagen werk je mee in het bedrijf.  Je leert de theorie toepassen in de praktijk en bent gelijk onderdeel van het team. Je krijgt een praktijkbegeleider die de contacten met school onderhoudt en die jou kan helpen met het behalen van jouw leerdoelen en jouw ontwikkeling. 

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij ITEQ aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Constructiewerker

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Plaatwerker

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Allround constructiewerker

BBL | 3 jaar | Niveau 3

mbo 3
Technisch leidinggevende

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 4 diploma in de vakrichting

mbo 4
Werkvoorbereider fabricage

BBL | 1.5 jaar | Niveau 4

mbo 4

Contact

ITEQ
Rijnerf 12
3861 PV Nijkerk

E: info@iteq.nl
T: 033-4554444

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief