Maak kennis met onze nieuwe directeur

< Terug naar overzicht
18 januari 2021

Maak kennis met onze nieuwe directeur

3 Leestijd: 2 minuten

Met trots presenteren wij u onze nieuwe directeur, Ethel van Groenestijn. Wij stellen de kersverse directeur van MAKE Center graag aan u voor.

Ethel: “Al ruim 20 jaar beweeg ik me op het snijvlak mens en ontwikkeling op het gebied van techniek en ICT. Werkzaam eerst als manager in IT opleidingsland. Daarna als manager en directeur van een systeemintegrator en productleverancier in de Maakindustrie. En voor korte tijd als Sr HR Business partner bij ICT Group NV, actief bij hogescholen en MBO’s, en initiatieven als Meisjes in de Techniek en Tech-lokaal Maas en Waal.

Verbazing en bewondering

Met verbazing en bewondering heb ik mogen ervaren waartoe we als  Nederlandse Maakindustrie in staat zijn. En eigenlijk hoe vanzelfsprekend dit in de maatschappij wordt ondervonden. De Maakindustrie maakt in deze periode een versnelde transitie  door naar meer digitalisering en proces/keten optimalisatie. Daar is heel veel nieuwe kennis voor nodig, maar blijft daarnaast juist nu, behoefte hebben aan mensen met gedegen vakkennis van metalen en installaties om vanuit hun vak en expertise mee te kunnen werken aan deze transitie.

Vakmensen in de techniek zijn schaars. Vakmensen zijn hard nodig.

Hoe trots ben ik dan ook dat we in het MAKE Center jongeren, zij-instromers, en werknemers in de Maakindustrie kunnen enthousiasmeren voor een vak in de techniek en metaalindustrie. Door ze te laten leren met de nieuwste technologie en machines in een echte bedrijfshal. Met behulp van kennis en ervaring uit het bedrijfsleven en gepokte en gemazelde docenten van ROC Midden Nederland. Graag maak ik een keer persoonlijk kennis. En nog mooier zou dat zijn als we elkaar in het MAKE Center zouden kunnen treffen. De deur (ook als is dat nu vaak nog digitaal) staat altijd open!

Met vriendelijke groet,

Ethel van Groenestijn

3 reacties
Wout en Riet van Groenestijn
22 januari 2021

Heelveel succes in je nieuwe loopbaan!

Truus en Jan v Groenestyn
27 januari 2021

Gefeliciteerd met je nieuwenbaan.

Truus en Jan v Groenestyn
27 januari 2021

Hartelijk Gefeliciteerd met je nieuwe baan

Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief