Nieuwe maatregelen op school i.v.m. het Coronavirus

< Terug naar overzicht
20 december 2021

Nieuwe maatregelen op school i.v.m. het Coronavirus

0 Leestijd: 1 minuut

De gezondheid en de veiligheid van onze studenten en medewerkers hebben onze hoogste aandacht. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en informeren studenten en onze leerbedrijven over de ontwikkelingen. Onze studenten ontvangen als dat nodig is een persoonlijke mail van de school.

Het onderwijs van 20 december 2021 tot en met 14 januari 2022

In de persconferentie van zaterdagavond 18 december is bekend gemaakt dat er vanaf maandag 20 december tot 10 januari geen fysiek onderwijs plaatsvindt, zie rijksoverheid.nl. Uitzonderingen zijn er onder meer voor praktijkonderwijs, examens en studenten in een kwetsbare positie. Er worden passende maatregelen genomen om deze bijeenkomsten veilig te laten verlopen.

Hoe pakken wij dit aan in de periode van 20 december tot en met 14 januari 2022 (dus ook in de week na de kerstvakantie).

Het welzijn van de studenten staat hierbij centraal. Komende week is er met elke student een contactmoment. We doen ons uiterste best, maar kunnen onder deze grote tijdsdruk natuurlijk niet alles perfect doen. Mocht er iets mis gaan, dan graag jullie begrip hiervoor. Studenten krijgen zo snel mogelijk informatie over de lessen in de komende weken.

Meer info?
Zie de website van de Rijksoverheid.

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief