Open dag 29 januari gaat door!

< Terug naar overzicht
18 januari 2022

Open dag 29 januari gaat door!

0 Leestijd: 2 minuten

Wat fijn dat wij kunnen melden dat de open dag op zaterdag 29 januari doorgaat en ook nog eens fysiek! Je bent van harte welkom bij het MAKE Center, waar je alles te weten komt over leren en werken in de maakindustrie. Neem een kijkje in onze praktijkhal vol met de nieuwste machines en kom erachter welke studiemogelijkheden er voor jou zijn. Onze collega’s staan van 10.00 tot 15.00 uur voor je klaar!

Tijdens de open dag worden er demo’s van virtueel lassen gegeven, kan je een cobot besturen en zoeken naar een PLC-storing. Ook zijn de leerbedrijven Terberg, QBTEC, Van Halteren, Boreco en MetalTech aanwezig om jou alles te vertellen over hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

In verband met de coronamaatregelen, vragen wij je om je vooraf aan te melden op de website van het ROC Midden Nederland. Dit kan via onderstaande button. Ook geldt het dringende advies om met maximaal 2 personen per huishouden te komen. Deze tweede persoon hoeft zich niet apart aan te melden.

Lukt het jou niet om naar de open dag te komen, geen probleem. Wij geven je graag op een ander moment een persoonlijke rondleiding. Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op om een afspraak te maken.

Wij zien je graag 29 januari, tot dan!

Aanmelden open dag
Bekijk hier alvast onze opleidingsbrochure

 

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief