Voorlichting MAKE Center

< Terug naar overzicht
10 maart 2021

Voorlichting MAKE Center

0 Leestijd: 2 minuten

Goede voorlichting is onmisbaar bij het maken van de juiste studiekeuze. Persoonlijk contact is hierbij erg belangrijk. Momenteel biedt MAKE Center de volgende activiteiten aan.

Online open dagen
Tijdens diverse webinars brengen wij alle geïnteresseerden volledig op de hoogte van alle activiteiten in en rondom het MAKE Center. De eerstvolgende online open dag is op 15 maart. Deze is te volgen via een live stream via Teams.⁠ Wat kunnen alle geïnteresseerden verwachten? Via een online sessie via Teams geven onze studenten en docenten informatie over de opleidingen en kunnen geïnteresseerden vragen stellen. Op die manier helpen wij alle geïnteresseerden graag op weg naar een nieuwe mbo-studie.⁠ Aanmelden voor de online open dag kan hier.

Rondleidingen in kleine groepen
De online voorlichtingen hebben ook zijn beperkingen. Je mist de sfeer, het gevoel. Omdat wij iedereen graag willen helpen bij het maken van de juiste studiekeuze, geven wij rondleidingen op school voor kleine groepen. Dit kan zoals het ernaar uitziet vanaf april. Laten we hopen dat de situatie dan enigszins versoepeld is. Rondleidingen kunnen alleen op afspraak worden ingepland. De groepsgrootte is maximaal acht personen. Stuur bij interesse een mail naar marketing@makecenter.nl.

Doe dagen
Nu ons MAKE Center is opgeleverd, gaan wij weer doe activiteiten aanbieden voor leerlingen die zich oriënteren op een techniekopleiding, te weten op 13 mei en 3 juni. De exacte tijden worden later op de website bekendgemaakt. De doe dagen worden gegeven in kleine groepjes volgens de richtlijnen van RIVM. Deze dag gaan wij een robot maken en testen wij je technisch inzicht. Aanmelden voor de doe dagen kan door te mailen naar info@makecenter.nl.

Gastlessen: voorlichting op middelbare scholen
Ook kunnen wij gastlessen verzorgen voor middelbare scholieren, bijv. tijdens een mentoruur. In een uur vertellen wij alle mogelijkheden van MAKE Center. Hierbij nemen wij uiteraard alle veiligheidsmaatregelen in acht. Interesse? Stuur hiervoor een mail naar marketing@makecenter.nl. 

Digitale kijk op school
In deze bijzondere tijd hebben wij zeker niet stilgezeten. Op onze YouTube kanaal staan onze nieuwste opleidingsvideo’s.

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief