MAKE Center op Studiekeuzebeurs Utrecht

< Terug naar overzicht
28 oktober 2022

MAKE Center op Studiekeuzebeurs Utrecht

0 Leestijd: 2 minuten

Op 25 en 26 november vindt de Studiekeuzebeurs weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. MAKE Center is hier ook bij aanwezig met een eigen stand, samen met vier van onze leerbedrijven: BluePrint Automation, Terberg, Promatrix en ITEQ Industries. Ook is onze MAKE bus weer aanwezig. Deze bus geeft toekomstige studenten een voorproefje van wat MAKE Center te bieden heeft op het gebied van techniek in de maakindustrie.

Ben jij geïnteresseerd in techniek en metaal en wil je weten wat het inhoudt om hier een BBL-opleiding in te volgen en wat je na je opleiding kunt verwachten? Dan ben je bij onze stand op het juiste adres! Wij staan klaar om al jouw vragen hierover te beantwoorden. Daarnaast zijn vier van onze leerbedrijven aanwezig om te demonstreren wat je met techniek zoal kunt doen. Kom virtueel lassen en programmeer en bestuur een cobot. Je vindt ons in hal 8, standnummer 57. Voor meer informatie en tickets klik hier. 

Wij zien je graag dan! En tot die tijd… Neem alvast een kijkje op onze website en ontdek de vele opleidingsmogelijkheden die MAKE Center jou te bieden heeft of maak hier een virtuele tour door onze praktijkhal. Uiteraard hoef je met vragen niet te wachten tot de beurs; wij staan je altijd graag te woord. Dus neem gerust contact met ons op!

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief