Technocafé op 3 november

< Terug naar overzicht
28 oktober 2022

Technocafé op 3 november

0 Leestijd: 2 minuten

De TechnoHUB zet haar deuren open in het TechnoCafé. Het Café is open op elke eerste donderdag van de maand. Het format? Elk café een boeiend en interessant onderwerp voor iedereen in ongedwongen setting. Met boeiende gastsprekers over onderwerpen van nu óf ontwikkelingen voor de dag van morgen. Het TechnoCafé is niet alleen toegankelijk voor mensen die de TechnoHUB al kennen maar juist voor álle medewerkers van onze WTT-bedrijven.

In elk Café introduceert de TechnoHUB een hedendaags of innovatief onderwerp met een gastspreker. Na elk uitgelicht onderwerp blijft het TechnoCafé open om na te praten en na te borrelen. Wij nodigen IEDEREEN uit om te komen. En neem gerust een introducee mee. Red je het niet om aanwezig te zijn bij een presentatie van een van onze gastsprekers, loop dan gerust binnen tijdens het èchte café moment.

AGENDA

3 november 2022 | 16.00 – 18.00

Lasrobotisering: In november is de TechnoHUB ondergedompeld in de onderwerpen metaal, mechatronica en robotica. In deze sessie gaan we het hebben over lasrobotisering. Arno Rodenburg van GPI Tanks & Process Equipment vertelt alles over het project met LAC en TNO waarin hij ontdekte dat lasrobotisering veel dichterbij is dan je denkt. Zelfs in een Single Piece Flow is lasautomatisering tegenwoordig haalbaar. Data (parameters voor de robotarm) haal je bijvoorbeeld uit je CAD model. Wil je daar ook meer over weten of wil je graag met partnerbedrijven sparren over de ontwikkelingen? Je bent van harte welkom!

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief