Ceratec Technical Ceramics B.V.

Wie zijn wij?

We zijn een middelgroot bedrijf met zo’n 40 collega’s verdeeld over kantoor en productie. Iedere dag zijn we bezig met het maken van hightech onderdelen van technische keramiek. Dit is een bijzonder materiaal om te bewerken, omdat het keihard is. Het bewerken van onze producten is daarom echt een uitdaging. En…je kunt het ook nergens anders leren!

Met de complexe en nauwkeurige onderdelen die we produceren, kunnen klanten betere machines maken of hebben ze minder onderhoud aan de machines. We denken mee met de klant en bieden een totaalpakket van engineering, prototypen en seriematig produceren. Om dit allemaal te kunnen doen, zijn we continu bezig met onderzoek en ontwikkeling, zodat we blijvend grenzen kunnen verleggen.

Ceratec als leerbedrijf

We zijn altijd bezig met het bedenken van slimme oplossingen en verbeteringen. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe kennis. We leren iedere dag weer van elkaar en met elkaar. Dat willen we jou ook aanbieden, zodat je nieuwe kennis krijgt en wij kunnen ongetwijfeld ook weer van jou leren!

Wat kun jij als student verwachten als je start bij Ceratec?

Bij Ceratec vind je heel veel vakidioten, onze techneuten zijn super enthousiast over techniek. Er is voor hen niets zo leuk als het sleutelen aan een oude brommer, het opknappen van hun auto of het verdiepen in een staaltje vakwerk dat op het circuit rondrijdt. Jij komt midden in dit team te staan! Je wordt goed begeleid en krijgt genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Jouw collega’s willen je graag de kneepjes van het vak leren!

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Ceratec aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Medewerker Productietechniek - Verspanen

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Allround Medewerker Productietechniek - Verspanen

BBL | 1-2 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Productietechnicus - Verspaningstechnoloog

BBL | 1-2 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4

Contact

Ceratec Technical Ceramics B.V.
Poppenbouwing 35
4191 NZ Geldermalsen
T. +31 (0)345-580101
E. ceratec@ceratec.nl

 

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief