Elektro Internationaal B.V.

Wie zijn wij?

Elektro Internationaal in Woerden is sinds 1979 één van de meest vooraanstaande partners als het gaat om paneelbouw en besturingstechnieken. Als merkonafhankelijke specialist op het gebied van energiedistributie – met lef om te innoveren – maken wij al bijna 40 jaar mooie producten voor een markt die steeds verder groeit en veeleisender wordt. Door de energietransitie is er een toenemende vraag naar de producten van Elektro Internationaal.

Wij zijn een mensenbedrijf met oog voor persoonlijk talent. Wij willen graag weten van onze medewerkers hoe zij hun ideale baan en werkomgeving zien. En natuurlijk vooral dat iedereen hier met plezier werkt. Van onze stagiairs horen wij natuurlijk ook graag: what’s on your mind? Zo zorgen we voor een stage die goed aansluit bij je opleiding en je sterke punten en leer je dingen waar je straks verder mee komt.

Elektro Internationaal als leerbedrijf

Wij hebben een goede reden om leerbedrijf te zijn. We investeren namelijk graag in de toekomst. Door stagiairs kunnen we onze passie voor paneelbouw aan een nieuwe generatie overdragen. De maakindustrie is belangrijk voor Nederland, die moeten we in de toekomst echt in eigen land zien te houden! Alles wat we zelf kunnen maken, hoeven we niet ergens anders vandaan te halen.

Wat kun je als student verwachten bij Elektro Internationaal?

Als stagiair zien we je als een volwaardig lid van ons paneelbouwteam. Je krijgt werkkleding en een eigen gereedschapsset. Je gaat aan de slag onder begeleiding van een eerste of leidinggevend monteur. Je begeleider kan wisselen afhankelijk van het type werkzaamheden waar je mee in aanraking komt. We zorgen ervoor dat je met de persoon komt te werken die je op een bepaald gebied het meeste kan vertellen en laten zien, zodat je er ook écht iets van opsteekt. Om je een stukje inhoudelijke achtergrond en houvast te beiden, krijg je een werkplaatshandboek. En je kan natuurlijk altijd iets vragen aan je collega’s. Die bieden een helpende hand én zorgen voor een goede werksfeer.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Elektro Internationaal aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Monteur mechatronica

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Eerste monteur mechatronica

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 2-3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Technicus mechatronica systemen

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4
Technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4

Contact

Elektro Internationaal B.V.
Pompmolenlaan 17
3447 GK Woerden

Tessa van Kints
HRM adviseur
T.vkints@ei-woerden.nl
0348-420540

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief