Heycop B.V.

Wie zijn wij?

Als je bij ons komt werken kom je terecht in een gezellige, leerzame en leuke omgeving met ongeveer 35 werknemers. Heycop bestaat sinds 1906 en beschikt over een ruim bedrijfskantoor naastliggend aan onze moderne productieomgeving. Wij zijn immers een metaalbewerkingsbedrijf die de volledige ontwikkeling van producten kan realiseren, dit van 3D modelleren tot gereed eindproduct. In onze productieomgeving staan de nieuwste cnc- frees en draaimachines en worden een groot deel van onze producten ook geassembleerd. Bij Heycop zal je te maken krijgen met dagelijks wisselende producten en de productie van halffabricaat tot eindproduct realiseren.

Heycop als leerbedrijf

Heycop vindt het belangrijk gemotiveerd en vakkundig personeel te hebben. De focus hierbij ligt al jaren op het vinden van leerlingen welke ook na hun opleiding willen blijven doorgroeien. Hiervoor zal tal van mogelijkheden binnen ons eigen praktijkgerichte meerjarige opleidingsplan.

Wat kan je als student verwachten van Heycop?

Om te beginnen zal je gaan meelopen met een ervaren operator om een idee te krijgen van het productieproces. Het belangrijkste zal zijn dat je in de praktijk op alle afdelingen: de frezerij, draaierij & assemblage ervaring gaat opdoen. Nadat je ongeveer een maand heb meegelopen op elke afdelingen gaan we samen kijken wat jou het meeste aanspreek en waar je ambities liggen.

Daarna ga je zelf aan de slag, achter de freesbank, draaibank of assemblage stations. Waar nodig zal je worden ondersteund door ons ervaren personeel en je stagebegeleider. Dit zodat je bij Heycop al werkend kan blijven leren en ontwikkelen.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Verspaner

BBL | 2 jaar | vmbo-basis

mbo 2
Allround verspaner

BBL | 1-2 jaar | vmbo-theoretische leerweg

mbo 3
Verspaningstechnoloog

BBL | 1-2 jaar | havo/ vwo of mbo 3 vakopleiding allround verspanen

mbo 4

Contact

Heycop B.V.
Brede Hoon 6
3991 CW Houten
030-6353565
info@heycop.com
The Netherlands

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief