Optimat Group

Wie zijn wij?

Bij OPTIMAT Group draait alles om het optimaliseren van houtverwerking. Onze filosofie? Wij bieden niet zomaar een oplossing, wij leveren totale ontzorging aan onze klanten. Van het advies rond de juiste machine tot opleiding.

Als de exclusieve distributeur van het topmerk HOMAG in de BENELUX, zijn we dé go-to voor innovatieve houtbewerkingsmachines. Ons team van meer dan 75 toegewijde medewerkers staat elke dag klaar om klanten te ontzorgen.

Met ons motto “We optimize your woodflow” finetunen we de workflow van houtverwerkende klanten tot in de kleinste details. Kwaliteit, automatisering, duurzaamheid en digitalisatie staan centraal, omdat we willen dat onze klanten volledig klaar zijn voor de toekomst.

OPTIMAT Group  als leerbedrijf

Bij OPTIMAT Group investeren we in onze mensen. Wij geloven in het creëren van solide werkplekken en het stimuleren van groei en ontwikkeling. Ons doel? Een gezamenlijke toekomst waarin ruimte is voor persoonlijke groei.

Naast je opleiding en praktijkbegeleiding binnen OPTIMAT Group kun je verder de diepte in gaan door specifiek machine-trainingen bij HOMAG te volgen. Bovendien hebben we een uitgebreid e-learning programma beschikbaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wat kan jij als student verwachten van OPTIMAT Group?

Als student biedt OPTIMAT Group je een professionele werkomgeving in een dynamische sector. Wij installeren, stellen in bedrijf én onderhouden verschillende machines, van standaardoplossingen voor kleine zelfstandigen tot geautomatiseerde productielijnen voor grote spelers in de meubel-, keuken- en jachtbouwbranche.

Je werkplek is overal waar de klant is, verspreid over heel Nederland. Geen noodzaak dus om in een specifieke regio te wonen.

Als leerling krijg je vanaf dag één alle benodigde tools om als toekomstige Service Engineer te schitteren.

Is OPTIMAT Group jouw ideale werkplek?

Wil je een dagje proeven van de sfeer bij OPTIMAT Group? Je bent altijd welkom om een dagje mee te draaien en de praktijk te ervaren.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij OPTIMAT Group aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Eerste monteur mechatronica

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Technicus mechatronica systemen

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4
Technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4

Contact

OPTIMAT Group
Klingelnberg-Klauss BV
Ecustraat 17
4879 NP  Etten-Leur
Bezoek de website
Meer weten over onze opleidingen?
Ontdek het hier!

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief