STYLE CNC Machines

Wie zijn wij?

STYLE is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen gespecialiseerd in de bouw van CNC-machines, speciaal voor de productie van enkelstuks en kleine series, van hoge kwaliteit en eigen R&D afdeling. Naast het hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg, zijn er verkoopvestigingen in België, Tsjechië en in Polen. Alleen al in de BeNeLux staan al ruim 1500 STYLE machines. Een stabiel dealernetwerk met dealers uit onder andere Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Italië zorgt ervoor dat klanten uit die landen vertrouwd met STYLE zakendoen. Het dealernetwerk is inmiddels verder uitgebreid en zijn de STYLE machines ook te koop in Bosnië, Slovenië, Kroatië, Servië, Israël en Hongarije.

De afgelopen jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een grote, Nederlandse machinebouwer. Het nieuwe pand gaat ons de energie en ruimte geven om ons verder te ontplooien en om gezond door te groeien. De oppervlakte van de nieuwe bedrijfshal geeft de ruimte om ruim 350 CNC machines per jaar te bouwen. Er is heel goed nagedacht om het pand zo te bouwen en in te richten dat iedereen zich er thuis voelt. Iedereen moet zich hier trots en vertrouwd voelen. In het experience center kunnen potentiële klanten uit binnen- en buitenland alle CNC-machines en de unieke STYLE besturingssoftware bekijken, testen en ervaren. Het experience center is centraal in het gebouw gelegen.

Wij dragen zorg voor de continuïteit van onze machines met onze unieke en betrouwbare fabrikantenservice. Van een ingebruikstelling op locatie tot het snel leveren van een onderdeel; STYLE wil u doen verwonderen met deze flexibele service. STYLE is het juiste adres voor demonstraties, trainingen, onderhoud, keuringen en klant specifieke projecten.

STYLE heeft speciaal voor het technisch onderwijs compactere CNC machines ontwikkeld. Door het formaat zijn de machines eenvoudiger te plaatsen in de praktijklokalen. Daarnaast kunnen ze volledig worden afgesloten zodat alle koelvloeistof en spanen binnen de machine blijven. Deze machines zijn identiek aan de machines in de markt. Ook zijn ze uitgerust met de STYLE besturing die speciaal ontwikkeld is voor het produceren van enkelstuks en kleine series.

De deuren van STYLE staan altijd open voor het verwelkomen van leerlingen om te vertellen over het vak techniek.

STYLE CNC als leerbedrijf

Wij zijn een leerbedrijf omdat wij geloven in het opleiden van de toekomst. Wij willen leerlingen/studenten de kans bieden om zich te ontplooien binnen de techniek. Leerlingen/studenten zorgen voor een nieuwe, open dynamische sfeer in ons pand. Wij houden van frisse, nieuwe ideeën.

Naast compacte machines hebben we ook een lesmethode ontwikkeld waarbij leerlingen in vier stappen tot een succesbeleving komen. Stap 1 is het lesgeven van de docent aan de leerlingen aan de hand van het door STYLE ontwikkelde lesmateriaal. In stap 2 gaan de leerlingen zelf aan de slag om diverse CNC-opdrachten uit te voeren. Stap 3 bestaat uit de controle door de docent, want veiligheid is erg belangrijk. De docent kan door middel van simulatie exact zien wat er daadwerkelijk gaat gebeuren als het product op de machine verspaand wordt. Na deze controle en het eventueel bijstellen van het programma, kan de leerling door naar stap 4. In deze stap gaan de leerlingen zelfstandig het product verspanen op de draai- of freesmachine en zien ze daadwerkelijk resultaat van hun geprogrammeerde product. Tijdens de Landelijke Onderwijsdag Techniek hebben wij een webinar gegeven waarin we deze leermethode verder uitleggen. De webinar is te bekijken op ons YouTube kanaal.

Wat kun jij als student verwachten als je start bij STYLE CNC?

Een gezellig én leerzaam bedrijf waarbij je als leerling/student mag meekijken op alle afdelingen. Je gaat daadwerkelijk aan de slag met het bouwen van een machine, maken van onderdelen, ontwikkelen van software of helpt op de communicatie-afdeling, die direct zichtbaar zijn voor onze klanten. Je bent echt onderdeel van de STYLE familie en zorgen ervoor dat wij je zo goed mogelijk begeleiden naar een goede afronding van je opleiding/stage.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij STYLE CNC aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Monteur mechatronica

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Eerste monteur mechatronica

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 2-3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Technicus mechatronica systemen

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4
Technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4

Contact

STYLE CNC Machines BV Nederland
Het Steenland 15
3751 LA Bunschoten

T: +31 (0)33 – 205 25 00
E: info@stylecncmachines.com

 

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief