Van Hemert Persluchttechniek

Wie zijn wij?

Wij zijn Van Hemert Persluchttechniek, gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van hoogwaardige persluchtinstallaties. Daarnaast ontwikkelen wij diverse eigen producten, compressoren en onderdelen. Het complete traject vanaf het ontwerp, de installatie tot de servicewerkzaamheden aan de persluchtinstallaties wordt door ons uitgevoerd. Door middel van hoogwaardige componenten zoals compressoren, ketels, drogers, filters en het leidingwerk stellen wij een complete installatie samen. Onze klanten zijn o.a. tuinbouwbedrijven, timmerfabrieken, constructiebedrijven, foodindustrie, autobedrijven, schadeherstel- en verpakkingsbedrijven.

Per jaar installeren wij ruim 50 nieuwe compressoren bij onze klanten. Met meer dan 900 klanten verspreid over Nederland en België is Van Hemert het snelst groeiende bedrijf in de persluchtindustrie.

Bij Van Hemert kom je te werken binnen een jong en ambitieus team van 9 gepassioneerde medewerkers. Er heerst een ambitieuze, leergierige en voornamelijk gezellige sfeer. Elke vrijdag hebben we een borrel en een aantal keer per jaar is er een bedrijfsfeest.

Van Hemert Persluchttechniek als leerbedrijf

Van Hemert Persluchttechniek is altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde talenten die willen werken in de techniek. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen starten met leren in de praktijk. Studenten krijgen bij ons een goede begeleiding, ons principe is leren door fouten te maken. Na een stage of werktraject binnen Van Hemert Persluchttechniek zijn er mogelijkheden om bij ons op basis van vast dienstverband aan de slag te gaan.

Wat kun jij als student verwachten als je start bij Van Hemert Persluchttechniek?

Je start met een inwerkperiode in onze werkplaats waar je zult beginnen met assembleren en reviseren van compressoren, ook zal je af en toe meegaan op een installatie- en onderhoudsklus. Het kan ook zijn dat je start op kantoor i.p.v. de werkplaats en vanuit daar mee gaat op klus. De werkplaats is uitermate geschikt voor net gestarte leerlingen omdat je in een beschermde omgeving kan oefenen. Dat betekent niet dat alles in één keer goed gaat, maar daar geven we ook de ruimte voor. Wij willen graag dat je leert door fouten te maken.

Na de inwerkperiode besluiten we samen waar jouw voorkeur naar uitgaat, installatie of onderhoud/storingen. Geen paniek, eenmaal een richting gekozen kun je altijd nog wisselen. Hier gaan we verder op zoek naar waar jouw uitdagingen liggen, eventuele taken als werkvoorbereiding, tekenen, ontwerpen of plannen kunnen in overleg altijd bij je takenpakket komen. Gedurende jouw hele leerwerktraject krijg je dezelfde werkbegeleider toegewezen om je zo goed mogelijk te begeleiden bij je persoonlijke doelen.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Van Hemert Perstluchttechniek aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Monteur mechatronica

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Eerste monteur mechatronica

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Technicus mechatronica systemen

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4
Technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 1-2 jaar | Vooropleiding havo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4

Contact

Van Hemert Persluchttechniek
Molenkampstraat 16
4157 GN  Enspijk
0345-505205
Contactpersoon: Daniël van Hemert, daniel@vanhemertperslucht.nl

Bezoek de website
Meer weten over onze opleidingen?
Ontdek het hier!

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief