Walraven

Wie zijn wij? 

Walraven werd opgericht in 1942. Onze oprichter, de overgrootvader van onze huidige CEO, was een uitvinder met een passie voor eenvoudige en slimme oplossingen. En nu, meer dan 75 jaar later, zijn we een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche en nog steeds gedreven om simpele, maar slimme productsystemen te ontwikkelen. Met ons brede productassortiment en onze jarenlange expertise kunnen we complete oplossingen bieden voor ieder project, hoe groot of complex ook. Wij zijn geïnspireerd door slimme oplossingen vanaf het begin!

Onze producten zijn klein ten opzichte van de potentiële grote projecten waar ze in worden gebruikt. Maar het zijn de kleine onderdelen die het verschil kunnen maken. Doordat ze goed doordacht zijn en op slimme wijze geproduceerd en geleverd worden, zijn onze productsystemen zowel tijdbesparend als duurzaam en maken ze het leven van installateurs over het algemeen een stuk makkelijker en effectiever.

Walraven als leerbedrijf

Walraven is een familiebedrijf met een langetermijnvisie. We zijn een gezond bedrijf dat streeft naar waardevolle relaties met onze mensen, klanten en leveranciers. We zijn trots dat onze medewerkers voor langere tijd aan Walraven verbonden zijn. We zijn bereid om te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit kun je al tijdens je eerste werkdagen bij Walraven ervaren. Je krijgt dan een introductieprogramma waarbij je kennis maakt met je collega’s, het bedrijf en onze producten. Je zult je snel thuis voelen!

Wat kunnen de leerlingen verwachten?

Door ons ondernemende karakter, onze behoefte om te blijven innoveren en onze grote diversiteit in afdelingen, kunnen stagiair(e)s bij ons leren en ervaring opdoen in vele verschillende mogelijkheden. Op het hoofdkantoor in Mijdrecht zijn een Holding, een verkoopbedrijf, een productbedrijf en een startup vertegenwoordigd. Dit betekent dat het meewerken binnen de verschillende bedrijven de stageperiode uitdagend maakt en het jou als stagiair(e) de unieke mogelijkheid biedt om te bepalen op welk gebied jij later graag carrière zou willen maken.

Kortom, werken bij Walraven betekent een uitgebreid pakket aan diverse (doorgroei)mogelijkheden en veel ervaring opdoen op verschillende vlakken bij een gezellig familiebedrijf!

Wij zijn toegewijd en zeer gepassioneerd 

Binnen Walraven zijn we toegewijd aan en zeer gepassioneerd over wat we doen. We hebben een no-nonsense en informele bedrijfscultuur. Samen proberen we voortdurend slimme oplossingen te bedenken en te leveren die waarde toevoegen. Zoals een slimme verbetering van bedrijfsprocessen, een slimme service en slimme productoplossingen. Daarom geven we de voorkeur aan een hands-on, pragmatische en proactieve manier van werken. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaar, no-nonsense, betrokken, inventief en ondernemend.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij Walraven aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 2-3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 1-2 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4
Werkvoorbereider fabricage

BBL | 1.5 jaar | Niveau 4

mbo 4

Contact

Industrieweg 5
3641 RK  Mijdrecht
Nederland

T: +31 297 23 30 99
E: info.nl@walraven.com

Bezoek de website

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief