MAKE Center ook voor zij-instromers, statushouders en herintreders

< Terug naar overzicht
3 juni 2022

MAKE Center ook voor zij-instromers, statushouders en herintreders

0 Leestijd: 1 minuut

Zoals bij de meesten wel bekend, schreeuwt de maakindustrie om nieuwe vakmensen. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, is het belangrijk om te blijven zoeken naar mogelijkheden voor nieuwe instroom. Samen met verschillende instanties, waaronder UWV en werkgevers servicepunt, zet MAKE Center zich in voor het opleiden van herintreders, zij-instromers en statushouders. En dat heeft al tot meerdere successen geleid! Lees de interviews met Maxim Dahdal, statushouder, en Leo Willems, oud-stukadoor en nu werkzaam bij Terberg Benschop.

Maxim Dahdal (25) uit Hilversum werkt sinds half april 2022 bij MetalTech, het bedrijf van Peter van Leeuwen en Cor van der Werf. Maxim is 6 jaar geleden gevlucht uit Syrië vanwege de oorlog en is via het UWV/werkgevers servicepunt bij MAKE Center uitgekomen. Lees hier het interview met Maxim.

Leo Willems (32) uit Utrecht werkt sinds half april 2022 bij Terberg Benschop op de assemblage afdeling van Gerrit Verheij. Gerrit is manager assemblage. Leo is een mooi voorbeeld van een zij-instromer die na korte tijd zijn draai al heeft gevonden. Lees hier het interview met Leo.

 

 

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief