Open avond donderdag 16 juni 2022

< Terug naar overzicht
27 mei 2022

Open avond donderdag 16 juni 2022

0 Leestijd: 2 minuten

Op donderdag 16 juni van 18.00 tot 21.00 uur vindt de laatste open avond plaats vóór de start van het nieuwe schooljaar. Twijfel jij nog over jouw studiekeuze of ben je nog op zoek naar een leerwerkplek? Kom langs en laat je informeren door onze accountmanagers en de aanwezige leerbedrijven en neem een kijkje in onze praktijkhal met hypermoderne machines waar jij misschien wel mee gaat werken.

De volgende leerbedrijven staan voor jou klaar om je alles te vertellen over wat je kunt verwachten van leren en werken in de maakindustrie: Metaltech, BluePrint Automation, Royal Terberg Group, Terberg MachinesBurtec, ITEQ Industries, Boreco en Beco Group.

Meld je aan voor de open avond via onderstaande button. Kies voor Tech College, locatie Harmonielaan 2. Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk.

We zien jou graag op 16 juni! Lukt het niet om dan aanwezig te zijn, maar wil je wel graag een bezoek brengen aan MAKE Center, meld je dan aan voor een persoonlijke rondleiding of meeloopdag. Laat hier je gegevens achter en wij maken een afspraak met je.

Tot ziens in het MAKE Center!

Aanmelden inloopavond
Bekijk hier onze opleidingsbrochure

 

 

 

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief