Project Crossauto’s

< Terug naar overzicht
5 juni 2022

Project Crossauto’s

0 Leestijd: 1 minuut

Een aantal weken geleden heeft MAKE Center 2 sloopauto’s aangekocht: een Opel Astra en een Peugeot 206. Deze worden de komende weken omgebouwd tot ware crossauto’s. Ondanks dat ze allebei motorisch in orde zijn, moet er natuurlijk een hoop aan versleuteld worden. Zo moet de radiator verplaatst worden, worden er sportstoelen met 6-puntsgordel gemonteerd en moet er een rolkooi komen. Ook moet de benzinetank zelf bedacht en gemaakt worden.

Daar hebben wij een mooi project van gemaakt voor onze constructiestudenten niveau 2 en 3. De komende tijd gaan zij aan de slag om de auto’s race-klaar te maken, met als doel het deelnemen aan het autocrossevenement op zaterdag 17 september in Lopik! Nog een hoop te doen vóór die tijd, allebei de auto’s moeten namelijk voldoen aan de eisen van de Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) voordat deelname hieraan toegestaan is.

Dit project wordt mede gefinancierd door middel van sponsoring door de leerbedrijven van de studenten. Elke sponsor krijgt een sticker met bedrijfsnaam op de auto’s. Ook interesse om sponsor te worden? Stuur een bericht aan info@makecenter.nl en wij nemen contact met je op!

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief