Pilot MAKE Game een succes

< Terug naar overzicht
12 april 2021

Pilot MAKE Game een succes

0 Leestijd: 2 minuten

De MAKE Game zit erop. Deze pilot met werknemers van Terberg Benschop, Walraven BV en Larsen & Buhl heeft ons de afgelopen 5 weken veel inzichten gegeven hoe je spelenderwijs in een game je techniekkennis test en hiermee leert of je klaar bent voor de toekomst. Een tijd waarin digitalisering een steeds grote rol zal gaan spelen. Een voor ons nieuwe manier van leren of aanzet hiertoe.

Gamification was nieuw voor ons en wij waren vooraf erg benieuwd hoe dit zou aanslaan bij mensen op de werkvloer. Onze verwachtingen zijn hierbij overtroffen. Natuurlijk zijn wij zowel voor als tijdens de MAKE Game tegen zaken aangelopen die we beter hadden kunnen invullen of organiseren. De rol van de coach en een aanspreekpunt op de werkvloer was nog groter dan wij dachten. Het is erg belangrijk voor de motivatie en (team)spirit dat vragen van deelnemers snel beantwoord moeten worden, zodat zij door kunnen spelen.

De MAKE Game had als doel de bewustwording te vergroten dat werkzaamheden zullen gaan veranderen en je hier zowel als werkgever als werknemer hier tijdig op in moet spelen. Om je kennis te behouden, te delen met je collega’s en je kennis uit te breiden en efficiënter kunt werken. De resultaten met interessante inzichten zullen worden gedeeld tijdens onze aandeelhoudersvergadering in mei. Hierover in de tekst hieronder meer.

Graag willen we in sept/okt met een aantal nieuwe bedrijven de MAKE Game spelen. Interesse? Stuur een mail naar marketing@makecenter.nl; Meer info: MAKE Game – MAKE Center

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief