MAKE Game

Voorbereid de toekomst in!

Digitalisering speelt een steeds belangrijkere rol binnen de maakindustrie. Meer dan ooit heeft iedereen in deze tijd ervaren hoe belangrijk het is om wendbaar en flexibel te zijn. De opmars van de digitalisering is in volle gang en niet te stoppen. Functies zullen hierdoor veranderen. Als bedrijf zal je moeten meebewegen en je moeten aanpassen en voorbereiden. Benieuwd hoever jullie al op weg zijn?

MAKE Center introduceert MAKE Game. Via een online game gaan medewerkers met elkaar de strijd aan om zich samen voor te bereiden op de toekomst. Het doel van het spel is inzicht krijgen in hoeverre jullie medewerkers, en daarmee jullie bedrijf, voorbereid zijn op de digitalisering en daarmee de toekomst.

MAKE Game in het kort

  • voor bedrijven in de maakindustrie
  • inzicht in kwaliteit van medewerkers
  • 5 weken, 10-20 minuten per dag
  • 1 coach
  • 8 missies met opdrachten en leermodules.

Hieronder lees je meer over de inhoud, de doelgroep en de werking.

Wat is het doel van de MAKE Game?

De MAKE Game geeft jullie bedrijf inzicht in waar jullie momenteel staan en geeft jullie handvatten over hoe jullie je kunnen voorbereiden op de toekomst. Zo stimuleren wij een Leven Lang Ontwikkelen. Met een LLO bieden jullie je medewerkers zekerheid voor de toekomst. En daarmee ook voor jullie bedrijf.

Wat houdt de MAKE Game in?

Met de game wordt de techniekkennis getest. Zo zijn er battles en bevat de game praktijkopdrachten. Ook zijn er video’s over o.a. de techniek en de arbeidsmarkt van morgen. Naast het testen van de kennis, komt het belang van samenwerken tussen generaties en van elkaar leren ook naar voren. Tijdens de MAKE Game strijden er verschillende bedrijven tegen elkaar en zijn er leuke prijzen te winnen!

Na het spelen van de game, weten de medewerkers waar zij zich nog in kunnen ontwikkelen om goed voorbereid te zijn op de digitaliserende toekomst.

Voor wie is de MAKE Game?

De MAKE Game is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van mkb-bedrijven binnen de maakindustrie. De game richt zich primair op allround vakmensen (45+ jaar). Zij hebben veel vakkennis in huis. Maar, werkzaamheden veranderen. Ook zij moeten meebewegen. Doordat samenwerking met jongeren hierin belangrijk is, zijn zij ook van harte welkom om mee te doen.

Hoe gaat MAKE Game in zijn werk?

De MAKE Game duurt 5 weken. Als bedrijf lever je een coach die de deelnemers begeleidt gedurende de game. Je faciliteert in tijd (10-20 min. per dag/per medewerker) en middelen (device met internet) voor je werknemers om de game te spelen. Het is belangrijk dat de deelnemers elke dag het spel spelen i.v.m. het leereffect. De MAKE Game gaat van start bij een totaal van minimaal 40 deelnemers. Om een goed beeld voor jullie bedrijf neer te kunnen zetten, is het daarom ook noodzakelijk dat er tenminste 15 medewerkers per bedrijf deelnemen.

Als coach krijg je een uitgebreide instructie vooraf. Na afloop ontvang je een uitgebreide analyse over de resultaten. Met de deze resultaten kunnen jullie in gesprek gaan met de medewerkers over de mogelijkheden/ontwikkelpunten per deelnemer.

Interesse?

Hebben jullie interesse om mee te doen aan de MAKE Game? Wij geven jullie graag een demo om meer inzicht in de Game te krijgen. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Background
Word partner van MAKE Center!
Bekijk de mogelijkheden
Meer informatie

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief