Aanmelden MAKE Game

< Terug naar overzicht
18 juni 2021

Aanmelden MAKE Game

0 Leestijd: 2 minuten
In maart hebben wij met 33 werknemers van Terberg Benschop, Larsen & Buhl en Walraven de MAKE Game gespeeld. Een spel waarmee je als vakman/-vrouw je techniekkennis kunt testen en zo kunt kijken of je klaar bent voor de toekomst.

 

Digitalisering speelt een steeds grotere rol, ook op de werkvloer. Hierdoor veranderen functies. Het is belangrijk dat werkgevers en werknemers zich hiervan bewust zijn en hier tijdig op inspelen, om zo het kennisniveau binnen het bedrijf op peil te houden. Zowel hard skills als soft skills worden getest. De MAKE Game gaat o.a. over communicatie, samenwerking tussen junior en senior en uitvoeren van praktijkopdrachten. Je speelt battles tegen collega’s of spelers van andere bedrijven. Vijf weken lang speel je elke werkdag 15 tot 20 minuten. Door het te spreiden over een langere periode, sla je informatie beter op. Je start met een nulmeting. Het is belangrijk dat je de game uitspeelt; hierna wordt de eindmeting gedaan. Spelenderwijs leer je. Je denkt als speler na over je persoonlijke leerdoelen. Na afloop bespreek je deze met je coach en stel je ze samen vast.

Met de inzichten van dit voorjaar willen wij in oktober andere bedrijven de mogelijkheid bieden deze game te spelen, ongeveer 15 spelers per bedrijf. Deelname is gratis voor iedereen. Voorwaarde voor succes: je bent bereid hier tijd in investeren én er is draagvlak vanuit de directie. Voor meer informatie en aanmelden voor deelname, klik hier.

Bekijk hier de flyer van de MAKE Game.

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief