Bezoek de open avond op 15 maart!

< Terug naar overzicht
20 februari 2022

Bezoek de open avond op 15 maart!

0 Leestijd: 2 minuten

Breng een bezoek aan het MAKE Center tijdens de open avond op 15 maart. MAKE Center is dé plek in Midden Nederland waar mbo-studenten en vakmensen in de maakindustrie samenwerken en van elkaar leren. Neem een kijkje in onze praktijkhal vol met de nieuwste machines en laat je informeren over studiemogelijkheden en de ins and outs van de maakindustrie. Onze collega’s staan van 18.00 tot 21.00 uur voor je klaar.

Tijdens deze avond worden er demo’s van virtueel lassen gegeven, kan je een cobot besturen en zoeken naar een PLC-storing. Ook zijn de volgende leerbedrijven aanwezig die jou graag alles vertellen over hoe het er in de praktijk aan toe gaat: Metaltech, BluePrint Automation, Royal Terberg Group, Terberg MachinesBurtec, ITEQ Industries, Metaalbedrijf Van Wijngaarden.

Meld je vooraf aan op de website van het ROC Midden Nederland. Dit kan via onderstaande button.

Lukt het jou niet om naar de open avond te komen, geen probleem. Wij geven je graag op een ander moment een persoonlijke rondleiding. Of loop je liever een keer mee met een docent? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op om een afspraak te maken.

Wij zien je graag 15 maart, tot dan!

Aanmelden open dag
Bekijk hier alvast onze opleidingsbrochure

Geen reacties
Er zijn nog geen reacties, wil jij de eerste plaatsen?
Reageer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief